Rudzu brūnīši

Ievas Virtuve
15. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rudzu brūnīši
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Rudzu brūnīši
Ja tavā pieliekamajā snauduļo rudzu miltu paciņa, pamēģini pagatavot šo veselīgo našķi! Tā garša itin nemaz neatpaliks no ierastā kviešu miltu brūnīša, taču šādā izpildījumā tev un tavai ģimenei tiks vairāk vērtīgu un spēcinošu vielu!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
45m

Veidnes izmērs 20 × 30 cm

Ietauko un izklāj ar cepampapīru veidni, kurai ir augsta apmale. Šokolādi ar sviestu maisot izkausē virs katliņa, kurā ir karsts ūdens, un tad padzesē. Rudzu miltus sajauc ar cepamo pulveri un sāli. Olas saputo ar cukuru pufīgas un gaisīgas, iemaisa vaniļas ekstraktu. Putojot pamazām lej klāt padzesēto šokolādi, tad iemaisa miltus, visu sajauc viendabīgu. Biezo masu liek veidnē ieklātajā papīrā, nolīdzina, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Ņem ārā no krāsns, kad malas jau ir stingras, bet vidusdaļa vēl izskatās mīksta. Atdzesētu sagriež gabalos.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+