Rabarberu rausis

Vienkārši un gardi
22. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Rabarberu rausis recepte
Rabarberu rausis recepte
Pamēģini to pagatavot arī ar saldētiem rabarberiem.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
8
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
50m

1. Bļodā iesijā 100 g miltu, liek klāt 100 g sviesta un 100 g cukura, rupjās skaidās pierīvē marcipānu.
2. Visus produktus bļodā saberž drumstalās. Noliek aukstumā.
3. Mīklai 100 g mīksta sviesta saputo ar 100 g cukura.
4. Pievieno vanilīncukuru un pa vienai pieputo klāt olas.
5. Saputotajā masā iesijā un iemaisa miltus.
6. Masu lej ietaukotā cepamā veidnē.
7. Nomazgātus un nosusinātus rabarberus sagriež gabaliņos un pārber mīklai veidnē, viegli piespiež.
8. Rabarberiem pārber sagatavotās drumstalas, liek sakarsētā krāsnī un 180 grādu temperatūrā cep 60 minūtes. Atdzesētu sagriež gabalos.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+