• Šobrīd

    weather img

    Rīga +9°C Daļēji saulains, D vējš, 1.54 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Makarūni ar aveņu un pistāciju pildījumu

    Saldumi
    23. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Makarūni recepte mandeļu cepumi
    Makarūni recepte mandeļu cepumi
    Ar makarūnu recepti ir tāpat kā ar mīlestību. Ja esat atradis īsto, citu nemeklējiet!
    Sarežģītība
    Augsta
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Pistāciju pildījuma gatavošana:

    1. Blenderī sasmalcinātas pistācijas, cukuru, krējumu un vaniļas cukuru liek kastrolī un maisot uzkarsē līdz pirmajam burbulim.
    2. Tad iemaisa iekšā olas dzeltenumu (ja sāk stiepties balta dzīsliņa, nozīmē, ka neesi pamanījis visu baltumu, pacenties to atdalīt un dabūt laukā).
    3. Turpina maisīt un 2–3 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz masa kļūst bieza, stingra un netek. Ļauj atdzist istabas temperatūrā.

    Aveņu pildījuma gatavošana:

    Liekam visu kopā!

    1. Uz viena vāciņa liek pildījumu, tad otru vāciņu pa virsu, un abus maigi saspiež kopā.
    2. Šoreiz brūnajos vāciņos sēdināju pistāciju pildījumu, bet baltajos – aveņu. Taču tas, protams, ir gaumes jautājums.
    3. Gataviem macarons īstā garšas buķete un tekstūra – ārpusē kraukšķīgs, iekšā krēmīgs – attīstās, kad cepumiņi diennakti, divas ir atpūtušies. Mājas apstākļos pietiks, ja nogaidīsi līdz nākamajam rītam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+