Makarūni ar aveņu un pistāciju pildījumu

Saldumi
23. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Makarūni recepte mandeļu cepumi
Makarūni recepte mandeļu cepumi
Ar makarūnu recepti ir tāpat kā ar mīlestību. Ja esat atradis īsto, citu nemeklējiet!
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Vidējas

 

Pistāciju pildījuma gatavošana:

  1. Blenderī sasmalcinātas pistācijas, cukuru, krējumu un vaniļas cukuru liek kastrolī un maisot uzkarsē līdz pirmajam burbulim.
  2. Tad iemaisa iekšā olas dzeltenumu (ja sāk stiepties balta dzīsliņa, nozīmē, ka neesi pamanījis visu baltumu, pacenties to atdalīt un dabūt laukā).
  3. Turpina maisīt un 2–3 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz masa kļūst bieza, stingra un netek. Ļauj atdzist istabas temperatūrā.

Aveņu pildījuma gatavošana:

Liekam visu kopā!

  1. Uz viena vāciņa liek pildījumu, tad otru vāciņu pa virsu, un abus maigi saspiež kopā.
  2. Šoreiz brūnajos vāciņos sēdināju pistāciju pildījumu, bet baltajos – aveņu. Taču tas, protams, ir gaumes jautājums.
  3. Gataviem macarons īstā garšas buķete un tekstūra – ārpusē kraukšķīgs, iekšā krēmīgs – attīstās, kad cepumiņi diennakti, divas ir atpūtušies. Mājas apstākļos pietiks, ja nogaidīsi līdz nākamajam rītam.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+