• Šobrīd

    weather img

    Rīga +8°C

    Imunitāte ir tik svarīga

    Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm

    Želejas
    6. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm recepte
    Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm recepte
    Dažādo ēdienkarti izmantojot vērtīgos citrusaugļus - izmēģini gardo citrusaugļu želeju!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Greipfrūtu miziņu sukādes:

    1. Tās gatavo iepriekš un var uzglabāt ledusskapī slēgtā traukā 2 nedēļas.
    2. Greipfrūtus nomazgā, ar dārzeņu mizojamo nazi uzmanīgi nomizo, tā lai miziņa būtu gandrīz bez baltās miziņas daļas.
    3. Tās pārlej ar ūdeni, uzvāra, ūdeni nolej, miziņas noskalo aukstā ūdenī un procesu atkārto.
    4. Kad miziņas ir noskalotas ar aukstu ūdeni pēc vārīšanās otro reizi, tās noliek malā.
    5. No ūdens un cukura uzvāra sīrupu, liek tajā greipfrūtu miziņas un vāra apmēram 30 minūtes.
    6. Sīrupu nedaudz atdzesē, miziņas izkārto vienā slānī uz cepamā papīra un atstāj apžūt uz pāris stundām.
    7. Tad tās izvārta cukurā un liek slēgtā traukā glabāties.

    Piezīmes:

    Ja garšo rūgtas lietas, tad var izmantot visu mizu arī ar balto daļu, sagriežot to puscentimetru platās sloksnītēs. Sagatavo kā iepriekš.

    Sukāžu receptē var izmantot jebkuras citrusaugļu miziņas.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+