Putraimu biezputra

Latvijas virtuve
26. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Putraimu biezputra
Kādreiz jau gribās arī kārtīgu latviešu ēdienu – putraimu biezputra ar kūpinātu cūkas krūtiņu – būs tieši laikā.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Pagatavošana
30m
6 vērtējumi
5/5

Ja biezputra paliek pāri, nākamajā dienā uzcep plācenīšus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs