• Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru

    Pamatēdieni
    10. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru recepte
    Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru recepte
    Sātīgs, elegants un viegli pagatavojams vakariņu ēdiens ar kukurūzas miltiem
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m

    IETEIKUMI!

    • Ēdiens kombinējams dažādi, un katrs var izvēlēties sastāvdaļas, kas labāk garšo. Polentai var pievienot arī timiānu, rozmarīnu, sagrieztas olīvas vai rīvētu sieru. To visu pievieno pēc izjūtas tāpat kā sāli un cukuru.
    • Lai putra sanāktu vēl garšīgāka, ieteicams iepriekšējā vakarā apliet putraimus ar karstu ūdeni un atstāt līdz nākamai dienai, tad vārīt uz lēnas uguns.
    • Kukurūzas putru vari pagatavot arī kā saldo ēdienu, pievienojot vairāk cukura un pārlejot ar sev tīkamu ievārījumu vai kakao.
    • Siltai kukurūzas putrai ir augsta enerģētiskā vērtība, tā ir bagāta ar olbaltumvielām, tāpēc ir ļoti piemērota bērniem.
    • Sieram jābūt ar lielāku tauku saturu, lai tas vieglāk kūst karstajā putrā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē