Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru

Itālijas virtuve
10. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru recepte
Polenta ar gailenēm un Gorgonzolas sieru recepte
Sātīgs, elegants un viegli pagatavojams vakariņu ēdiens ar kukurūzas miltiem
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
20m

IETEIKUMI!

  • Ēdiens kombinējams dažādi, un katrs var izvēlēties sastāvdaļas, kas labāk garšo. Polentai var pievienot arī timiānu, rozmarīnu, sagrieztas olīvas vai rīvētu sieru. To visu pievieno pēc izjūtas tāpat kā sāli un cukuru.
  • Lai putra sanāktu vēl garšīgāka, ieteicams iepriekšējā vakarā apliet putraimus ar karstu ūdeni un atstāt līdz nākamai dienai, tad vārīt uz lēnas uguns.
  • Kukurūzas putru vari pagatavot arī kā saldo ēdienu, pievienojot vairāk cukura un pārlejot ar sev tīkamu ievārījumu vai kakao.
  • Siltai kukurūzas putrai ir augsta enerģētiskā vērtība, tā ir bagāta ar olbaltumvielām, tāpēc ir ļoti piemērota bērniem.
  • Sieram jābūt ar lielāku tauku saturu, lai tas vieglāk kūst karstajā putrā.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+