• Šobrīd

    weather img

    Rīga +1°C Mākoņains, R/DR vējš, 1.54 m/s

    Ceptas makaronu ligzdiņas

    Makaroni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kraukšķīgās makaronu ligzdiņas
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kraukšķīgās makaronu ligzdiņas
    Neparasts veids, kā pagatavot ierastos makaronus. Kraukšķīga piedeva pamatēdienam, kas izskatās un garšo pasakaini, taču nemaz neprasa daudz darba! Dažādo savas ikdienas vakariņas vai cel svētku galdā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m

     

    • Lielā pannā ar augstām malām uzkarsētā eļļā apmaisot lēni cep sakapātu timiānu.
    • Liek klāt saberztus ķiplokus un makaronu ligzdiņas. Dažas minūtes cep, līdz ligzdiņas apakšā ir gaiši brūnas, tad uzmanīgi apgriež uz otru pusi.
    • Liek klāt turku zirņus ar visu šķidrumu, pārlej buljonu un vīnu. Uzvāra, pārrīvē citrona miziņu, pielej krējumu.
    • Uz 15–20 minūtēm pannu liek krāsnī, raugoties, lai ligzdiņas pārāk nesabrūnē.
    • Pannu izņem no krāsns, karstajā šķidrumā iespiež kalē vai spinātu lapiņas, lai tās kļūst mīkstas.
    • Ligzdiņām pārrīvē sieru, pārkaisa mikrosalātu zaļumus, pārlaista citrona sulu.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+