• Labākā sejas kopšanas kosmētika

    Skaistumkopšana
    19. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock.com
    Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalīsies arī ar tevi. Šajā un 3. novembra IEVAS numurā iepazīsties ar aktuālākajiem kosmētikas līdzekļiem!

    IEVAS Gada balva kosmētikā 2021 palīdzēs labāk orientēties daudzveidīgajā kosmētikas produktu klāstā veikalu plauktos un e-veikalu plašajā piedāvājumā, lai tu izvēlētos pārbaudītus, tieši tev piemērotus efektīvus un kvalitatīvus kosmētikas līdzekļus.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan žurnālu redaktoru atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Redaktoru favorīti

    IEVAS Gada balvas kosmētikā produktus personīgi izmēģināja un savus favorītus iesaka arī izdevniecības Žurnāls SANTA trīs redaktores.

    SANTA ANČA, izdevniecības Žurnāls Santa galvenā redaktore:

    «Kopš sava ceļojuma uz Jaunzēlandi esmu pārliecināta, ka zīmola Antipodes krēmi patiešām ir ļoti dabiski, jo Jaunzēlandē ir milzīgi augsti dabas tīrības standarti. Antipodes, manuprāt, ir efektīvākā Latvijā nopērkamā dabiskā kosmētika. Jaunais Antipodes nakts atjaunojošais ūdens krēms ar probiotikām Culture ar augu hialuronskābi un unikālu ūdens tekstūru ir ideāls mitrinošs līdzeklis. Pēc krēma lietošanas no rīta seja patiešām ir kļuvusi gludāka un svaigāka. Īpaši labs līdzeklis iekaisušai un jutīgai ādai.»

    SANDIJA ŠĒNBERGA, žurnāla Pērle galvenā redaktore:

    «Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serums ātri iesūcas, un tam ir patīkams aromāts. Pēc seruma lietošanas uz sejas ir tāda laba sajūta – it kā āda būtu piepildīta.»

    DANA SINKEVIČA, žurnāla IEVA galvenā redaktore:

    «Man vienmēr ir bijusi vājība pret Francijā ražotu kosmētiku, tādēļ arī izvēlējos izmēģināt man mazāk zināmā zīmola Algologie mitrinošo krēmu Crème des Vagues – Hydra-tender cream. Ļoti patīkams, ātri uzsūcas, un ir sajūta, ka āda tiešām padzeras. Turklāt krēma sastāvā nav izmantoti parabēni, minerāleļļas, silikoni, ftalāti un tamlīdzīgas vielas, no kurām es savā kosmētikā labprāt izvairītos.»

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē