• Aicina pieteikties brīvprātīgos palīgus Tet Rīgas maratona organizēšanā

    Dzīvesveids
    3. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Biedrība VSK Noskrien sadarbībā ar Tet Rīgas maratona organizatoriem aicina pievienoties brīvprātīgo palīgu komandai un ar savu enerģiju, darbu, atbalstu un smaidu radīt īpašo Rīgas maratona nedēļas un sacensību dienas atmosfēru. Ziemeļeiropas vienīgā IAAF Gold Label maratona un reģiona lielāko skriešanas svētku organizēšanā gaidīti vismaz 500 brīvprātīgo palīgu, lai teju 38 000 dalībniekiem no 80 valstīm radītu īpašu skriešanas svētku gaisotni Rīgā.

    Palīgi tiek aicināti pieteikties pozīcijām, izvēloties savām vēlmēm un prasmēm tuvākās, kā arī pievienoties ģimenei, draugiem vai skolas un studiju biedriem. Iesaistoties plašajā pasākumu programmā, brīvprātīgajiem būs iespēja gūt unikālu pieredzi un ieskatu dažādos pasākumu organizēšanas procesos gan pirms pasākuma, gan maratona nedēļas nogalē. Iepriekšējā pieredze palīgu lomā nav obligāta, tomēr minimālais vecums, no kura iespējams iesaistīties, ir 16 gadi. Īpaši gaidīti ir tie brīvprātīgie, kas Rīgas maratona organizēšanā iesaistīsies atkārtoti!

    Brīvprātīgo palīgu iesaiste maratona nedēļā sāksies ar dalībnieku starta numuru sagatavošanu jau 11. un 12. maijā, organizatoriskiem darbiem tālāk turpinoties visas Maratona nedēļas garumā. Tet Rīgas maratona EXPO, kas notiks 17.-18. maijā, brīvprātīgo palīgu komandas uzdevums būs sagaidīt un izsniegt ikvienam maratona dalībniekam viņa starta numuru. Sestdien, 18. maijā 11. novembra krastmalā notiks Rimi Bērnu diena 13 000 dalībniekiem ar dažāda garuma skriešanas trasītēm bērniem un Ģimeņu skrējienu – 4,2 km distanci Rīgas pilsētā. Rimi Bērnu dienā būs iespēja palīdzēt ar mazo skrējēju plūsmas koordinēšanu, kārtības uzturēšanu, medaļu izdali un informācijas sniegšanu apmeklētājiem.

    Lielākais skaits palīgu nepieciešams Tet Rīgas maratona galveno startu dienā, 19.maijā, kad Rīgas ielās startēs vairāk nekā 25 000 skrējēju kopumā četrās distancēs. Brīvprātīgajiem palīgiem būs iespēja palīdzēt trases tiesnešiem, darboties mantu glabātuvē, starta un finiša zonā 11. novembra krastmalā, ka arī medaļu izdalē ikvienam finišētājam un citos darbos. Šogad īpaša iespēja uzņēmumiem, skolām un augstskolām, komandas saliedēšanai, kopīgi darboties atsevišķā enerģijas punktā, pasniedzot ūdeni, spēcinošas uzkodas un atbalstot visus skrējējus.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē