• Kādu apģērbu izvēlēties esot bērniņa gaidībās?

    Grūtniecība
    Līva Lauska-Luca
    9. maijs, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Līva Lauska-Luca
    Šis ir jautājums, kas grūtniecības pēdējos mēnešos man kļūst īpaši aktuāls. Kā izskatīties labi un sievišķīgi? Justies ērti? Un vēl par brīnišķīgu cenu? Uzdevums šķiet nav no vieglajiem, ja gribās apvienot visas iepriekš uzskaitītās lietiņas.

    Primāri dodoties iepirkties mani katrreiz nomoka jautājums – izvēlēties īpašo grūtnieču apģērbu vai tomēr mēģināt atrast sev vēlamo no “parastajām“ sieviešu drēbēm?

    Ja izvēlos par labu grūtnieču drēbēm, tad attiecīgi ir jādodās uz veikalu, kur tādas ir pieejamas (līdz šim piedzīvotajās trijās grūtniecībās veikals H&M ir bijis mans favorīts; agrāk grūtnieču drēbes bija nopērkamas arī Lindex veikalā, šobrīd šķiet, ka vairs nav un ja godīgi, tad vairāk veikalu, kuros varētu iegādāties grūtnieču drēbes es nezinu :) to noteikti var izdarīt arī internetā, taču tā kā neesmu fans šādai iepirkšanās formai, tad padalīties ar “labākajām“ vietiņām nevarēšu).

    Ja es izvēlos mēģināt atrast sev ko tīkamo “parasto“ sieviešu apģērbu nodaļā, tad rodas nākamais jautājums – kāda izmēra un tipa drēbes izvēlēties? Tādu pašu izmēru, lielāku vai krietni lielāku? Apģērbu, kas ir pieguļošs un izcels punci vai arī oversize drēbes, kas  labākajā gadījumā “maskēs“ grūtniecību, liekot man izskatīties pieņemami, sliktākajā vienkārši padarīs mani milzīgu un apaļu? :D 

    Tā nu ar šādām brīnišķīgām un iedvesmojošām domām nereti nākas doties iepirkties :)

    Šobrīd tas, kas aktualizēja man šo tēmu, ir dikti siltais laiks. (Jo principā biju nolēmusi, ka savos brīnišķīgajos legingos un tiem pāri velkošo ne tik garo kleitiņu vilkšu tik ilgi, kamēr laidīšu bērniņu pasaulē) .. un tomēr, pie tik skaista, saulaina un silta laika vēlme par jaunas kleitas iegādi man nelika mieru.

    Lai gan esmu grūtniecības pēdējā trimestrī, es optimistiksi šoreiz nolēmu, ka kleitu meklēšu “parasto“ sieviešu apģērbu nodaļā un izvēle krita par labu Reserved veikalam. Izvēlējos daudz un dažādas kletiņas – garākas, īsākas, ar lencītēm un pagarākām rokām.. izmērā, kas nedaudz lielāks par manu ierasto izmēru vai pat sava izmēra.

    Biju patīkami pārsteigta, ka visas kleitiņas es uzvilku viegli (jāpiebilst, ka izvēlējos es brīvākas kletiņas un īpaši akcentētās vidukļa kletiņas es atstāju citiem dzīves gadījumiem) Puncis, protams, bija labi redzams visās; citās es izskatījos īpaši lielāka un izteiksmīgāka, citās patīkami slaida un sievišķīga.

    Pie “īstās“ kleitas uzvilkšanas secināju, ka esmu stājusies pretī savām bailēm un šāubām, un atradusi to, ko savos sapņos esmu uzbūrusi! Es izskatos un jūtos brīnišķīgi :) Lai izdodās arī tev, ja gadienā mīļais puncis ir radījis muļķīgas (un šķiet prātam pilnīgi pamatotas) šaubas par sievietes burvīgo dabu.

    p.s. Vīrs šorīt mani nobildēja tā, ka šķiet vispār nevar pateikt, ka esmu bērniņa gaidībās! :)

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē