• Latvijas Energoceltnieks saņēmis 40 jaunus Mercedes-Benz Sprinter kravas furgonus

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kaspars Garda
    Viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijas Energoceltnieks atjaunojis un papildinājis savu autoparku ar 40 jauniem Mercedes-Benz Sprinter kravas furgoniem, kurus tam piegādājis Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā – SIA Domenikss, lai nodrošinātu Latvijas Energoceltnieks pasūtījumu izpildi Vācijas enerģētikas, sakaru sistēmu un tīklu montāžas, un infrastruktūras izbūves jomās.

    Jaunie Sprinter furgoni  visaptveroši aprīkoti atbilstoši LEC vajadzībām. “Piegādātie Mercedes-Benz Sprinter ir aprīkoti ar 5 sēdvietām un paredzēti kā operatīvās darbnīcas, tādēļ LEC vajadzībām aprīkoti ar jaudīgāko V6 dīzeļdzinēju, lai varētu pārvietot arī piekabes ar paaugstinātu pilno masu virs 3,5 tonnām. Sprinter kravas furgons apvieno zemu degvielas patēriņu un inteliģentu funkcionalitāti, kas nodrošina visaptverošu un ekonomisku risinājumu,” Sprinter priekšrocības skaidro Renārs Agarskis, SIA Domenikss Mazumtirdzniecības direktors.

    “Jaunas un labi aprīkotas automašīnas ir viens no galvenajiem kritērijiem, kas iezīmē mūsu autoparku. Mums ir svarīga cenas attiecība pret kvalitāti."

    "Izvēli par labu Sprinter galvenokārt noteica iespēja konkrēto modeli aprīkot un pielāgot tieši mūsu specifiskajiem darba apstākļiem un vajadzībām. Ne mazāk būtiska ir arī automobiļa rentabilitāte, tostarp optimizēts dīzeļmotora degvielas patēriņš un aprīkots ar Euro 6, kurš nodrošina mazāk CO2 izmešu vidē,” atzīst Marti Antero Kohtanens.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē