• Aktieri Anta Aizupe un Maksims Busels sadraudzējušies izrādē

    Anta Aizupe
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    25. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Uz seriāla Bezvēsts pazudušās pirmizrādi Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris un talantīgā kinofilmu aktrise ieradās kopā.

    «Kopš brīža, kad kopā kāpām uz skatuves izrādē Trīs māsas, mūsu atveidotie tēli Tūzenbahs un Irina turpina kopā dzīvot arī ārpus skatuves. Mēs draudzējamies, pateicoties Vladislava Nastavševa izrādei,» par attiecībām ar aktrisi Antu Aizupi PDz sacīja Maksims Busels. Abi šā gada jūlijā un augustā piedalījās desmit Antona Čehova lugas Trīs māsas izrādēs Hanzas peronā.

    Pirms ierašanās kinoteātrī Splendid Palace uz seriāla pirmizrādi Maksims sociālajos tīklos publiskoja bildi, kur kopā ar Antu tuvējā kafejnīcā bauda kūku un dzērienus. Kafejnīcā viņi paspējuši arī izdomāt, ko skatīties Rīgas Starptautiskajā kinofestivālā.

    «Priecājos par Antu, kurai drīz sāksies jauna filmēšanās kopā ar aktrisēm Baibu Broku un Daigu Kažociņu,» PDz atklāja Maksims. Anta apstiprināta vienai no galvenajām lomām latviešu melnajā komēdijā Mamma vēl smaida, kurā režisores ampluā debitēs Elza Gauja. Šī filma konkursā par mazbudžeta pilnmetrāžas spēlfilmu veidošanu septembra sākumā no Nacionālā kino centra saņēma 90 000 eiro lielu ārkārtas finansējumu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē