• Vai Olga Kambala tiešām tērē 10 tūkstošus eiro mēnesī?

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Daudziem droši vien joprojām atmiņā palicis Olgas Kambalas slavenais izteikums par to, ka komfortablai dzīvei viņai vajadzīgi 10 tūkstoši eiro mēnesī..

    Tagad, STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” Olga atzīst, ka nākamajā rītā burtiski “pamodusies slavena”, taču lielākoties šī popularitāte bija ar “mīnus” zīmi. Taču, vai tā tiešām ir, vai Kambalas kundzes rīcībā ir šāda summa ikdienas tēriņiem?

    “Protams, ka ne. Toreiz, tas bija meiteņu raidījumā “Kad viņas satiekas”, man pajautāja par vēlamo summu mēnesī, un turpinājumā mēs visas pasapņojām .. bet to jau neparādīja, tikai manu citātu. Ko tik es par sevi nedabūju dzirdēt un lasīt!” – Olga izgaisina arī šo mītu.

    “Patiesībā naudas temats ir diezgan sāpīgs, gan Kasparam, gan man. Kad iepazināmies, viņš bija sajūsmā – pati strādā, pati audzina trīs bērnus, neko viņai nevajag, super, kosmoss! Un tā tas arī kaut kā palika – ka viņa visu pati, viņai jau nevajag. Bet tā nav – es arī esmu sieviete, es arī gribu, lai vīrs par mani parūpējas, palutina, kaut ko uzdāvina.

    Apnicis pašai visu laiku domāt, kā to nomaksāt, kā šito .. gribas kaut ko sev, pabaudīt. Un tad, ja viņš vēl pastāsta, kādas pasakainas lietas pircis iepriekšējām sievietēm, cik naudas izšķiedis tusiņos .. es uzvilkos ..” – Olga atklāj arī daļu no apstākļiem, kas noveda pie skaļā Turcijas skandāla.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē