• Slavenības iesaka, ko darīt garajās svētku brīvdienās

    Slavenības
    Gita Vīksne
    Evija Kalnbērza
    Inese Mizovska
    23. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ROMĀNS KOKŠAROVS (F64) UN NO PRIVĀTĀ ARHĪVA (OĻEGS ZERNOVS)
    Gada nogale lutina ar garām brīvdienām. Kā tās pavadīt, lai atmiņas par svētku laiku būtu īpašas?

    Lauris Reiniks, dziedātājs

    «Es saprotu – ir liels kaifs, ja mājās ir īsta, smaržīga eglīte. Taču, ja vēl neesat to sagādājuši, iesaku šogad padomāt par dabiski skaistu mākslīgo eglīti. Man pašam tāda ir jau vairākus gadus, un esmu ļoti apmierināts. Labi izskatās gan bildēs, gan dzīvē, un – kas nav mazsvarīgi – nav jāvāc skujas! Jo tas, kā pēc tam ir piemēsloti māju lifti ar šīm skujām, nav forši.

    Pats labākais – mežā paliks par vienu eglīti vairāk! No sirds iesaku arī dāvanu pirkšanu neatlikt uz pēdējo brīdi, lai nepiedzīvotu šausmīgo dāvanu drudzi. Ja vien ir iespēja, dariet to darbdienās, nevis nedēļas nogalē, kad veikali ir pārbāzti un visur ir rindas.»

    Normunds Rutulis, mūziķis

    F64
    F64

    «Es noteikti zinu, ka nekur nav tik labi kā mājās. Tāpēc, ja vien ir iespēja, palieciet mājās un nedariet neko! Mēs dzīvojam tik steidzīgā laikmetā, ka nekā nedarīšanai ir liela vērtība.

    Izbaudiet kopā būšanu ar ģimeni, kārtīgi izgulieties un kaut ko garšīgu pagatavojiet vai dodieties vakariņās ārpus mājas. Ja ir sniegs un sals, baudiet ziemas priekus. Es noteikti došos uz slidotavu, jo man ļoti patīk slidot.

    Ar ģimeni bijām iecienījuši slidotavu Grīziņkalna teritorijā. Veltiet arī laiku labai mūzikai. Ja jums ir simpātisks Normunds Rutulis, ienāciet manā YouTube kanālā un paklausieties mūziku, ar kuru labprāt dalos. Nupat publicēju 18 gadu senu ierastu Baltā laika dziesmas, kas rada lielisku svētku noskaņu.»

    Ilona Brūvere, režisore

    F64
    F64

    «Mūsu vidū ir daudz vientuļu cilvēku, kas savu vientulību īpaši skaudri izjūt tieši svētkos. Šiem cilvēkiem svētku laikā iesaku izdarīt kaut ko savā labā – beidzot rīkoties. Vīrietim, kurš tev neprātīgi patīk, tu vari piezvanīt, lai ierosinātu brīvdienās pārspriest kādu projektu. Nevajag uzreiz teikt – es par tevi sapņoju. Viņš nometīs klausuli un domās, ka otrā galā ir trakā. Rīkojies viltīgāk!

    Pirms tam vari paskatīties filmas, kurās tas lieliski parādīts – dāma nejauši uzgāž vīrietim uz žaketes vīnu vai pēkšņi paklūp uz ielas viņa priekšā.

    Brīvajās dienās tādiem gājieniem var patrenēties, gan ejot pa ielu, gan braucot sabiedriskajā transportā, kafejnīcā vai kādā pasākumā. Droši tuvojies sev tīkamam vīrietim, notraus no viņa pleciem neredzamu puteklīti, it kā nejauši uzgrūdies un, viegli ķiķinot, atvainojies. Primitīvi, bet tas bieži vien nostrādā labāk nekā dziļas un cēlas sarunas. Vajag tikai drosmīti.

    Arī es tiku audzināta tā, ka pirmo soli nedrīkst spert, bet dzīve mani pārmācīja. Kad notiek kas negaidīts, cilvēki aizraujas. Ja jums ir kāda sena, jau lēnām rūsēt sākusi mīla, arī to ar kādu negaidītu gājienu uz mirkli var atdzīvināt.»

    Uz kurieni svētku laikā iesaka braukt Ausma Kantāne un kādu grāmatu svētkos ir vērts izlasīt? Cik bieži uz baznīcu dodas Kaspars Zemītis un kāds domu grauds patīk ģitāristam, skaidrojot reliģiju un ticību? Lasi jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    • 2019. gada notikumi, par kuriem runā visi!
    • Avārija, kas mainīja dzīvi. Dagnija Staķe atklāti par vīra zaudējumu. 
    • Lembergs smejas par sankcijām: «Gaidu rīkojumu – kādu desu drīkstu pirkt!»
    • Valtera Frīdenberga līgavai jau cits? Intrigas pēc mūziķa nāves nerimst! 
    • Džilindžera sestā sieva beidzot runā! Par vīru, nodevību un savu pirmo romānu.
    • Ieva Plaude pēc 10 gadiem atgriežas dzimtenē. «Jūtos vientuļi un nedroši…» 
    • Uzzini, kas slēpjas seksīgākās aktrises Leldes Dreimanes skapī.
    • Kas sagaida Latviju Žurkas gadā? Astrologa prognozes un ekstrasensa pareģojumi.
    Privātā Dzīve nr51_52

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē