• Skaistuma injekciju bums — kāpēc vīrieši guļas zem adatas?

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    31. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Tas, ka dāmas skaistuma dēļ ir gatavas paciest pat dūrienus sejā, vairs nevienu nepārsteidz. Taču nu pie skaistuma injekcijām ķērušies arī sabiedrībā zināmi kungi – Kristaps Slakters-Zvejsalnieks un Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis.

    Kristaps Slakters-Zvejsalnieks: «Krēmiem man nav laika!»

    ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)

    Slavenību frizieris atzīstas – viņš ir pārāk slinks, lai diendienā noņemtos ar sejas ādas kopšanu. Tādēļ krēmu vietā izvēlas metodes, kuru radītais efekts redzams ātrāk un saglabājas ilgāk. 

    Iesoļojot jaunajā gadā, Kristaps nolēma uzfrišināt savu izskatu. «Esmu pamanījis, ka daudzi izliekas, ka neko nav darījuši, lai uzlabotu seju. Īpaši jau vīrieši!

    Man šķiet, ka par to nav jākaunas.

    Mēs dzīvojam fantastiskā laikā, kad ir daudz tehnoloģisku sasniegumu. Turklāt dzīvojam vienreiz, un būtu grēks neizmanot 21. gadsimtam atbilstošas iespējas,» uzskata frizieris. Pirmo skaistuma poti – botoksa injekciju – viņam veica Jēzus vecumā. Tas notika skaistumkopšanas salonā Īrijā, kur Kristaps tolaik strādāja.

    Viņš apgalvo – injekcijas veic, lai ne tikai uzlabotu izskatu. Ķeroties pie nopietniem darbiem, Kristaps mēdz uztraukties un svīst, bet speciālas injekcijas pieres un padušu apvidū slāpējot šo fizioloģisko procesu. «Gribas arī patikt cilvēkiem, bet, ja tu svīsti, tas rada diskomfortu,» neslēpj Kristaps. Arī šajā reizē viņš injekcijas izvēlējies, pirmkārt, tādēļ, ka novērojis – āda kļuvusi ļoti sausa, bet pacietība ņemties ar krēmiem viņam neesot. «Esmu strādājošais tētis, un, pavadot brīvos brīžus ar mazuli, krēmu lietošanai laika tiešām nav. Esmu priecīgs par iespēju vismaz ieiet dušā. Tādēļ skaistuma potes man kļuvušas par īstu glābiņu,» teic matu meistars. Tās izmantojot arī viņa sieva, turklāt Kristapam esot augsts sāpju slieksnis, tāpēc sīki dūrieni viņu nebiedē.

    «Šoreiz man tika veikta biorevitalizācija ar hialuronskābi. Šo aktīvo vielu vispirms izmēģināju, uzklājot uz matiem. Bija satriecošs efekts, tāpēc nebaudījos to testēt arī uz ādas,» stāsta Kristaps. Šādas procedūras cena esot ap 150 eiro. «Galvenais, lai uzacis kustas un mīmika strādā. Lai nav par daudz!» uzskata viņš. No iespējamām blaknēm frizieris nebīstas. «Man nemaz nav laika par to lasīt un tajā visā iedziļināties. Esmu optimists un uzticos speciālistiem,» teic viņš.

    Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis paguvis ielēkt pēdējā vilcienā

    ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)

    Multimākslinieks un pasākumu vadītājs par savu ārieni piedomā īpaši. Pamanījis grumbas pierē, viņš nolēma ķerties pie botoksa injekcijām. 

    Doma veikt skaistuma injekcijas Kašeram briedusi jau sen. Taču šo ideju viņš allaž atlicis. «Tas ir stereotips, ka skaistuma procedūras ir domātas tikai sievietēm.

    Esmu allaž cilvēkos, un man ir labi jāizskatās – to pieprasa mans darbs.

    Gadiem ejot, sejā parādās grumbas, nošļūk vaigi. Ja ir iespēja to labot un būt sevis labākai versijai, kāpēc gan to nedarīt?» spriež Kašers. Kad viņam šī iespēja tika piedāvāta Rīga TV24 raidījumā Ceļā uz pārliecību, Kašers nolēma pārbaudīt efektu uz savas ādas.  

    Botoksa injekcijas viņam veica novembrī, un ar efektu šovmenis ir apmierināts. Lai aizkavētu sejas ādas novecošanu, procedūru nolēmis atkārtot ik pēc pusgada. «Ārste teica – lai apturētu ādas novecošanu, nopietnāki pasākumi jāveic jau no 28 gadu vecuma. Ja es būtu atnācis uz šo procedūru pēc gada vai diviem, tās rievas vairs nebūtu iespējams samazināt. Bet es gan negrasos nodurties ar botoksu!» smej Kašers.

    «Par šo jautājumu konsultējos ar vairākiem speciālistiem, jo gribēju tomēr, lai pēc injekcijām vēl varu pasmaidīt. Redzot sliktākos piemērus – pārpumpētas sejas –, bija radies iespaids, ka botokss ir kaut kas slikts. Taču, ja procedūru veic speciālists un to dara ar mēru, var ilgāku laiku izskatīties jauns,» pārliecināts ir viņš. « Un es vēlos ilgāk būt jauns, svaigs, možs un bez ziliem riņķiem zem acīm.»

    Taujāts, vai apkārtējie pamanīja uzlabojumus viņa sejā, Kašers bez liekas kautrības teic – komplimentus tāpat saņem bieži. Viņš ir izmēģinājis daudz ko – sejas masāžas un krēmus, arī pārtiku, kas uzlabo ādas struktūru. Taču secinājis, ka botokss ir viņam pieejamākais ātrais veids, kā gūt vēlamo efektu. Veicot šo procedūru, esot jārēķinās ar 250–300 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē