• Olgas bijušais pieprasa naudu: Viņš ir garīgi slims

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Lai arī Kambalu pāra starpā reizēm uzvirmo temperamentīgi strīdi, tomēr, kā atklāj Olga STV Pirmā! realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, kopumā viņi visi jūtas kā īsta, saskanīga ģimene. Olgai ir ļoti svarīgi arī tas, ka Kaspars ļoti labi saprotas ar viņas meitām: “Viņš nodrošina mums visām četrām to stipro vīrieša “aizmuguri”, rūpes, mums ir ļoti laimējies”.

    Šādā situācijā nav pārsteigums, ka Olgas meitas arī ir izlēmušas pieņemt Kambalu uzvārdu. Vecākā no viņām, kura ir pilngadīga, to jau ir izdarījusi, taču ar jaunākajām, kuras vēl nav pilngadīgas, radies negaidīts sarežģījums.

    Olgas bijušais vīrs un meiteņu tētis pēc daudzu gadu klusēšanas pēkšņi ir “atcerējies” par meitu eksistenci un saskatījis iespēju labi nopelnīt, pieprasot par savu piekrišanu uzvārda maiņai ievērojamu naudas summu.

    “Manā dzīvē viņa vienkārši nav. Es uz viņu pat nedusmojos, jo uz garīgi slimiem cilvēkiem dusmoties nevar, un par tādu es savu bijušo uzskatu.

    Nu pasakiet, vai ir normāli tā vienkārši aizlidot uz Maroku un neatgriezties piecus gadus? Vai ir normāli pat nemēģināt sazināties ar meitām, ne reizi nesatikties daudzu gadu garumā.

    Meitenes toreiz ļoti skuma, jaunākajai tēta tēls jau vispār ir pagaisis, viņa tagad kā uzburta līp klāt Kasparam.” skarbi atklāta ir Olga Kambala.

    Olga cenšas saglabāt mieru un meklēt situācijai juridiskus risinājumus, bet ko par to visu domā pašas gandrīz pieaugušās meitas?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē