• Nelaime Ostapenko ģimenē — tenisiste atgriežas dzimtenē, lai atvadītos no tēva

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    13. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Slavenā Latvijas tenisiste gada sākumā pēkšņi atsauca dalību sezonas pirmajā turnīrā Jaunzēlandē. Privātā Dzīve vēsta – jaunais gads sportistei sācies ar skumju ziņu – pagājušajā nedēļā Ostapenko uz mūžu atvadījās no sava tēta.

    To, ka tēta vairs nav, Aļona uzzinājusi Oklendā, kur aizvadīja treniņus pirms gaidāmā turnīra. Jevgēnija Ostapenko sirds apstājusies 3. janvārī. Sportiste ar mammu Jeļenu nekavējoties devās uz Latviju, lai organizētu bēres, bet faniem sportistes pārstāvji paziņoja, ka Aļona atsauc dalību sacensībās personīgu iemeslu dēļ, neko sīkāk nepaskaidrojot.

    Vien tuvākie ģimenes draugi zināja, kas patiesībā noticis.

    Atvadīšanās no Ostapenko tēva notika 8. janvārī Rīgā.  Zemes klēpī viņš tika guldīts Pokrova kapos. Vien pirms nepilnām divām nedēļām Jevgēnijs kopā ar ģimeni nosvinēja savu 65. jubileju. Runā, ka veselības problēmas sportistes tēvam saasinājušās aizvadītajā vasarā.

     

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    I know that you were there since Day 1. Unfortunately, life can take away your loved ones… You realize what you miss the most when it’s not there anymore. So don’t hesitate on saying good words & spending time together while you can because nothing can be taken for granted. You will always be in my heart, dear dad. Love you forever! ♥️🙏🏻 ••• Tu biji klāt jau no paša sākuma. Diemžēl reizem dzīve var atņemt sev tuvos… To vislabāk apjaut, kad viņi vairs nav apkārt, tāpēc nevilcinieties teikt labus vārdus un pavadiet laiku kopā, kamēr ir tāda iespēja. Tēt, Tu mūžam paliksi manā sirsniņā! Mīlu Tevi! ♥️🙏🏻

    A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on


    Aļonas tētis ir ukrainis, līdz 18 gadu vecumam spēlēja Zaporožjes futbola komandā Metalurgs. Jevgēnijs bija arī lielākais meitas fans un viņu atbalstīja, cik spēja. To, ka Aļonai ir talants tenisā, viņš pamanīja jau agrā bērnībā. Kaut arī vecākiem meitas aizraušanās ar tenisu nozīmēja lielus izdevumus, viņi meklēja dažādus ienākumu avotus, lai tikai sagādātu tenisam nepieciešamo naudu.

    «Tēt, tu mūžam būsi manā sirsniņā! Es mīlu tevi!» pagājušajā svētdienā savā Instagram profilā ierakstīja Aļona un dalījās ar vairākiem foto no savas bērnības. «Tu biji man blakus no paša sākuma. Diemžēl reizēm dzīve atņem vistuvākos,» pauda Ostapenko. Vairāk par izcilās tenisistes tēvu un atvadām no viņa lasiet jaunākajā Privātās Dzīves numurā!

    • Nelaime Ostapenko ģimenē. Tenisiste atgriežas no Jaunzēlandes, lai apbedītu tēvu.  
    • Horens beidzot atrod savu ģimeni Armēnijā. Aizkustinoša satikšanās!
    • Latvietis Anglijā pēkšņi tiek pie miljona. Bijusī draudzene atklāj: «Viņš mani izmeta no mājām!»
    • Ko Kaimiņš cenšas noklusēt ugunsgrēka lietā.
    • Par ko raud Dons? Negaidīta atzīšanās!
    • Jurkānam jauna simpātija?
    • Latviešu stāsti no liesmojošās Austrālijas.  
    Privātā Dzīve nr02

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē