• Mīlgrāve tagad dzīvo Spānijā un trenē savu seksuālo enerģiju

    Slavenības
    Gita Vīksne
    14. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elita Mīlgrāve
    Foto: No privātā arhīva
    Elita Mīlgrāve
    «Man ir mazs dzīvoklītis Tenerifē, kurā pavadīšu ziemu,» PDz atklāj mūzikas izdevniecības «Mikrofona ieraksti» vadītāja Elita Mīlgrāve.

    «Visu mūžu dziļi dvēselē esmu bijusi dejotāja,» saka Elita Mīlgrāve. «No trīsarpus gadiem dejoju tautasdejas, bet tagad mana dzīve mazliet pamainījusies. Ziemas sezonu šogad pārlaidīšu Tenerifē. Tūlīt došos uz konferenci Stokholmā un no turienes – pa taisno uz Tenerifi. Latvijā plānoju būt tikai ap Ziemassvētkiem,» stāsta viņa. «Man Tenerifē ir mazs dzīvoklītis, kurā sāku dzīvot šogad pavasarī, lai gan uz turieni regulāri lidoju jau četrus piecus gadus.»

    «Tenerifē uzsāku bačatas nodarbības. Apgūstu šo deju pie karstasinīgiem spāņiem, kas ir pasaulē vadošie bačatas dejotāji,» palepojas Elita. «Interesanti, ka bačatas deju vakaros uzlūdz tieši meitenes. Vari izvēlēties jebkuru partneri, ar kuru vēlies dejot. Savukārt nodarbībās visi dejo ar visiem. Puiši nepārtraukti mainās, tādēļ ir iespēja padejot ar katru,» sajūsmā ir Elita.

    «Neslēpšu, no sākumā jutos mazliet neērti. Visa tā ciešā apķeršanās, gurnu šūpošana un roku slidināšana pa visu ķermeni kautrīgi vēsajiem latviešiem ir sveša.

    Kad pirmajam mulsumam tiku pāri, sapratu, ka īstenībā mēs visi esam seksuālas būtnes. (..) Bačatas apgūšana ir lielisks seksuālās enerģijas treniņš,» uzsver Elita.

    «Uzskatu, ka mēs dzīvojam tikai vienreiz, tādēļ jābauda tas, ko vēlamies. Netraucējot un nenodarot ar to pāri citiem. Bačatas dejošana nedara nevienam neko sliktu. Tas nav nekas nepiedienīgs, tā ir kustības māksla,» skaidro Elita.

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē