• Kambalu džipam atkal uzliek «klamburus»: Man nepatīk paņemt telefonu un vienkārši apmaksāt rēķinu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pašmāju realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» dalībnieku Kambalu pāra ikdiena pēdējā laikā iegājusi daudz maz rāmākās sliedēs, tomēr neiztiek bez saviem sīkiem pārpratumiem.

    Šoreiz tam par iemeslu ir Olgas aizmāršība, kuras dēļ jau atkal nobloķēts Kambalu ģimenes glaunais džips. Pati vaininiece godīgi atzīst, ka jūt grūti izskaidrojamu pretestību pret rēķinu nokārtošanu, un arī šoreiz aizmirsies samaksāt par stāvvietu.

    «Es vienkārši aizmirsu samaksāt kārtējo rēķinu. Man nepatīk paņemt telefonu un vienkārši piespiest – apmaksāt rēķinu,» taisnojas Olga un solas apmaksāt visus rēķinus

    Tikmēr Kaspars, sagaidot speciāli viņu dzīvoklim pēc pasūtījuma darinātās gleznas, ir labā omā, tāpēc ieraugot soda kvīti spēkrata logā, nemaz nav pārsteigts.

    Ģimenes galva vien noteic, ka esot jau gan paņēmieni, kā situāciju ar «klamburu» «risināt pašu spēkiem», taču dzīvesbiedre viņu prātīgi atrunā tos likt lietā – tā būs «Rīgas satiksmes» īpašuma bojāšana un tā jau vēl pie kriminālatbildības varot tikt.

    «Es zinu, ka kādreiz bija citādāki klamburi, bet man viens paziņa ar lielāku mašīnu iekāpa un brauca līdz «klamburs» salūza,» kāda šoferīša pieredzē dalās Kaspars.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē