• Jurkāna mīļotā ar bijušo ietur romantiskas pusdienas — vai atgriezusies pie vīra?

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    3. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aculiecinieks
    Bijušais ārlietu ministrs pirms neilga laika stāstīja, ka attiecībās ar mīļoto sievieti viss esot kārtībā. Bet dažas dienas vēlāk, Linda manīta pusdienojam ar savu bijušo vīru zobārstu Pēteri Apsi.

    Aculiecinieki PDz teic, ka Lindu un Pēteri Apses pamanījuši vienā no iecienītākajām brīvdienu pusdienošanas vietām Andrejsalā. Lai gan pie galda viņi nav bijuši vieni, visu pusdienošanas laiku Linda un Pēteris mīlīgi sarunājušies, un no malas šķitis – viņiem ir patiesi harmoniskas attiecības.

    PDz pirms nedēļas rakstīja – izskanējušas runas, ka Jāņa Jurkāna un viņa mīļotās sievietes attiecībās iestājusies krīze. Zinātāji stāstīja, ka jau kādu laiku Jurkāns un Apse neesot manīti kopā.

    Arī Jaungadu viņi esot sagaidījuši atsevišķi, turklāt mēļo, ka Jānis esot uzsācis attiecības ar kādu citu sievieti, kuras vārds esot Aija.

    Jurkāns PDz paziņoja, ka viņam attiecību krīzes neesot. «Pilnīgas muļķības, izdomāts… Sagaidīju kopā ar kādu Aiju? Arī tā nav taisnība. Goda vārds! Vienmēr jau runā, ka esmu no kaut kā izšķīries,» sacīja Jānis un piebilda, ka ir noguris apspriest savu privāto dzīvi. Tā vietā viņš labāk bauda klusumu laukos. Viņš gan neslēpa, ka sāk apjaust, no kuras puses pūš vējš šādām runām.

    Pirmās ziņas par Jurkāna attiecībām ar Apsi parādījās 2014. gada vasarā. Tas notika īsi pirms viņa dalības 12. Saeimas vēlēšanās. Tolaik Jānis bija precējies ar Ilzi Jurkāni un, taujāts par sānsoli, sacīja, ka tās ir muļķības. Arī Ilze šaubījās, ka vīrs viņu krāptu. Tikai 2015. gada ziemā atklājās īstā patiesība. Laikā, kad Ilze bija ASV, presē parādījās bildes, kā no Jurkānu dzīvokļa Rīgas centrā rīta agrumā iznāk Apse. Ilze, atgriezusies Latvijā, lika Jurkānam izvākties no lepnā dzīvokļa, un tika uzsākts šķiršanās process.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē