• FOTO: Latvijā parādījusies superseksīga dziedātāja. Pirms 6 gadiem viņas ģimeni skāra traģēdija

    Slavenības
    26. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Terēze Marta Kalmane.
    Foto: No publicitātes materiāliem
    Terēze Marta Kalmane.
    Nupat Latvijas mūzikas lauciņā sevi pieteikusi jauna un ļoti seksīga dziedātāja Terēze Marta Kalmane. Mūziku viņas pirmajam singlam «Ice Cold Tear» sacerējis brālis – savulaik «Supernovā» popularitāti guvušais jaunais mūziķis The Ludvig.

    Meitenei no Dižstendes – Terēzei Martai Kalmanei – ir gandrīz 600 tūkstoši sekotāju instagramā, un tagad viņa ir gatava spert nākamo soli – veidot dziedātājas karjeru.  Kalmaņu uzvārds pirmo reizi plaši izskanēja 2017. gadā. Togad Terēzes brālis Jēkabs Ludvigs Kalmanis, būdams tikai 16 gadus vecs, sevi spoži parādīja kā The Ludvig Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā «Supernova». Puisim prognozēja lielu nākotni mūzikā. Par Jēkabu īkšķus finālā turēja visa viņa lielā ģimene, arī Terēze. Dažas dienas vēlāk izskanēja šokējoša ziņa – Kalmaņus piemeklēja traģēdija – autoavārijā gāja bojā ģimenes galva. Tas bija smags pārbaudījums visiem. Dzīve mainījās, taču nemainīgs palicis viens – Kalmaņi cenšas turēties kopā.

    Iespējams, ar influenceres karjeru jaunai, skaistai sievietei būtu gana, ja vien nepienāktu diena, kad viņas Instagram konts pēkšņi tika bloķēts. Šis notikums licis aizdomāties par nākotni. «Es runāju ar ģimeni par to, ko varētu darīt papildus. Viņi ieminējās, ka es bērnībā dziedāju un varētu to darīt atkal. Tā sākās mēģinājumi kopā ar brāli,» atceras viņa. Jau pusotru gadu meitene cenšas darboties mūzikas lauciņā. Terēze mērķē augstu. «Nesen atgriezos no Romas, kur

    ierakstīju trīs dziesmas kopā ar amerikāņu reperi Reggie Mills.

    Ieminējos, ka labprāt piedalītos kādā viņa ierakstā, un aizsūtīju savus demo. Viņam iepatikās mana balss, tāpēc uzreiz piedāvāja sadarboties,» palepojas Terēze.

    Viņa cer, ka drīz arī šīs dziesmas nonāks pie klausītājiem. Tagad Terēze darbojas pie saviem soloprojektiem. Liels palīgs tajā ir brālis Jēkabs Ludvigs, kurš uzrakstījis un producējis mūziku Terēzes pirmajam singlam. « Ar Jēkabu kopā strādājam katru dienu. Patlaban abi dzīvojam Spānijas pilsētā Marveljā. Es turp pārcēlos pirms dažiem mēnešiem,» atklāj jaunā dziedātāja.

    Terēze izceļas ar efektīgu ārieni, un viņas pikantās bildes manītas arī pieaugušajiem domātā interneta platformā «OnlyFans». «Jā, šajā platformā biju atrodama, bet šobrīd man tā vairs nav aktuāla. Esmu pārāk aizņemta ar citiem projektiem,» attrauc Kalmane.

    Komplimenti – tie Terēzes virzienā internetā birst kā no pārpilnības raga. «Domāju, man ir paveicies ar gēniem. Piekopju veselīgu dzīvesveidu, cenšos vadīt aktīvu un līdzsvarotu dzīvi,» spriež viņa. «Jau sešus gadus ievēroju pārtraukto gavēšanu, un dienā man ir divas ēdienreizes,» atklāj Kalmane. Viņa pauž: «Uzskatu, ka sievietei ir jābūt apmierinātai ar sevi. Galvenais, lai viņa jūtas kā dieviete neatkarīgi no tā, kā tas panākts, – viņa tāda ir no dabas vai ar dažādu procedūru un plastiskās ķirurģijas palīdzību.

    Jā, arī es esmu veikusi krūšu palielināšanas operāciju.

    Man bija A izmērs, un es vienmēr biju sapņojusi par skaistām krūtīm.» Terēze neslēpj, ka divas trīs reizes gadā veic botoksa injekcijas un injicē lūpās fillerus. Vingru augumu viņa uztur, regulāri darbojoties sporta zālē. Apmeklē arī dažādas ķermeņa masāžas un procedūras, lai neiedzīvotos celulītā.

    Terēzes Martas stāstu lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Vents Balodis: Savā lauku mājā miris bijušais ministrs. Pirms 60. jubilejas jutās ļoti vientuļš
    • Aizkustinoši atvadas no leģendārā Valtera sievas
    • Regīna Razuma: Aktrises pēdējā diena
    • Par pēkšņo nāvi stāsta dēls un bijušais vīrs
    • Nevarauska: «Nevajag izkust bērnā». Atklāti par ģimeni un karjeru
    • Kalmane: Seksīgā ietekmele laužas šovbiznesā
    • Rupji, bet trāpīgi! Pauls tagad sācis rakstīt dzeju
    • Liepiņu neielūdz uz paša veidotā radio jubileju
    • Lūsēna visas rotas atdāvina Dievmātei
    Privātā Dzīve nr21/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē