• Dziedātājs Normunds Rutulis izdod meitu pie vīra un lepojas ar dēlu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    13. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sava jaunā albuma N’Works un Opus Domi atklāšanas ballītē Rutulis, kā jau ierasts, pulcēja visu ģimeni, kas šovasar kļuvusi kuplāka. Dziedātājs izdevis pie vīra savu meitu.

    Dziedātājs Normunds Rutulis ārkārtējās situācijas laikā paguva ne tikai ieviest kārtību mājās, bet arī pabeigt jaunu albumu. Sarunā ar PDz viņš pauž gandarījumu, ka beidzot bijis laiks visam, kas ticis atlikts agrāk, un smejot piebilst – arī līdz apnikumam ir pavadīts laiks kopā ar ģimeni.

    «Dīvaini gan bija, ka brīvdienās vairs nebija jākoncertē,» teic mūziķis.

    Toties vasara Rutuļu ģimenei sākusies uz pacilātas nots. Jūnijā Normunda meita izgāja pie vīra. Linda kļuva par alus darītavas Labietis krodzinieka Otto Treimaņa sievu. Kāzas notika šaurā ģimenes lokā, jo koronavīrusa dēļ lielas svinības viņi neplānoja. Linda PDz pastāstīja, ka tagad viņa oficiāli ir Rutule-Treimane. Rutuļa meita ir fotogrāfe, un beidzamajos gados viņas interešu lokā nonāca grafiskais dizains.

    Pēc triju gadu arhitektūras studijām viņa paņēma akadēmisko atvaļinājumu. «Katrā ziņā domu par mācībām meita nav atmetusi, un tas mani priecē. Vienīgi viņai vairāk interesē industriālais dizains, arhitektūra viņai šķiet pārāk atbildīga profesija,» teic slavenais tētis.

    Arī Rutuļu jaunākā atvase – dēls Edvards – izvēlējies radošu ceļu.

    «Dēlam jau ir 12 gadu, un viņš pabeidza Pārdaugavas Mūzikas un mākslas skolas 5. klasi. Viņš ir pianists, visu krīzes laiku mācījās tiešsaistē un veiksmīgi. Pats galvenais – viņam mūzika patīk. Es viņam neko neuzspiežu, vien iesaku, kā ir labāk. Dēls pats visu laiku vingrinās, patlaban ir aizrāvies ar Maikla Džeksona daiļradi. Ceru, ka mēs kādreiz kopā muzicēsim. Pagaidām gan viņš spēlē tikai klasiku un neimprovizē. Redzēs, kādu ceļu Edvards izvēlēsies nākotnē, jo pagaidām klavierspēle vairāk ir paša attīstībai,» teic Normunds.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē