• Dziedātāja Diāna Pīrāgs atrāda līgavaini un grib doties uz Sanremo

    Slavenības
    Gita Vīksne
    11. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: ROMĀNS KOKŠAROVS (F64)
    Četrus gadus pēc skandalozās šķiršanās no franču finansista Frenka Često dziedātāja pirmo reizi plašākā sabiedrībā izgāja ar mīļoto vīrieti – dziedātāju Mikēli Troiu no Palermo Sicīlijā.

    PDz Diānu Pīrāgs sastapa itāļu restorānā LaFelicita, kur viņa sniedza koncertu. Pēc tam, kad Diāna bija izpildījusi pazīstamā itāļu dziedātāja Al Bano īpaši Latvijai veltīto kompozīciju Dzintarzeme, mūziķei uz skatuves pievienojās arī mīļotais vīrietis Mikēle, ar kuru kopā Diāna ir jau pusotra gada. Latvijā viņi dzīvojot aptuveni pusgadu. Abi izpildīja romantisku mīlas balādi itāļu valodā.

    «Desmit gadus dziedāju spāņu valodā un itāļu valodā nezināju ne vārda. Dzīvojot Palermo, itāliski iemācījos divu gadu laikā,» atklāja Diāna, kas nu itāļu valodu pārvaldot brīvi. Tā ir arī viņas un Mikēles ikdienas sarunvaloda.

    «Viņš nerunā latviešu valodā, lai gan dažus vārdus saprot,» par līgavaini atklāj Diāna.

    «Lai arī šodien kopā uzstājāmies, kopēju muzikālu projektu ar Mikēli mums pagaidām nav. Taču man ir grandiozi plāni attiecībā uz Al Bano jauno dziesmu. Ceru, ka kādreiz tā tiks izpildīta Dziesmusvētkos, sadziedoties Latvijas koriem un Al Bano, kas Itālijā ir tikpat mīlēts kā Latvijā Raimonds Pauls,» pavēsta dziedātāja. «Šobrīd plānojam lidot uz Sicīliju, lai apciemotu Mikēles mammu,» uzsver Diāna un neslēpj – jau vairākus gadus sapņojot par piedalīšanos Itālijas kūrortpilsētas Sanremo dziesmu festivālā.

    «Pirms kāda laika saņēmu piedāvājumu tajā startēt, taču, uzzinot dalības maksu – 25 000 eiro –, atteicos. Tādas naudas man diemžēl nav. Nu meklēju sponsoru, varbūt kādam ir lieka nauda, lai atbalstītu?» vaicā Diāna, kas šādi gatava nest Latvijas vārdu pasaulē.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē