• Anda Čakša tikusi pie toipūdeļa Bonbongas: Meitiņai mācu, ka suns nav spēļmantiņa!

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    23. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram, no privātā arhīva (Ilze Āboliņa)
    Saeimas deputātei nu ir četri mājdzīvnieki. Nesen viņa tikusi pie toipūdeļa Bonbongas, kuru mīļi dēvē par Bobo.

    «Viņš ir patiešām mīlīgs un priecē visus! Pirmā nedēļa kopā ar Bobo pavadīta mierīgi, un ceru – tā būs arī turpmāk,» PDz saka bijusī veselības ministre. Anda Čakša jau labu laiku domājusi par vēl viena mājdzīvnieka iegādi, un īpaši simpātiski viņai šķituši mazie toipūdeļi.

    Šīs šķirnes kucēnu cena ir no 500 līdz 600 eiro.

    «Nesen meitiņai Annai palika divi gadi, un mēs nolēmām, ka ir īstais laiks tikt pie maza sunīša,» atklāj politiķe. Pirms veda mājās kucēnu, viņa konsultējās ar savu kolēģi Saeimā – vetārstu Ilmāru Dūrīti. «Prasīju viņam padomu. Ņemot vērā, ka ģimenē aug bērni un mājās jau ir citi dzīvnieki, man bija svarīgi, lai jaunpienācējam būtu labs raksturs. Un to sunītis arī šobrīd parāda – ģimenes ekosistēmā ir iekļāvies ļoti labi,» priecājas Anda Čakša.

    Kaut šīs suņa šķirnes nosaukumā ietverts vārds toy, kas tulkojumā no angļu valodas ir rotaļlieta, politiķe uzsver – viņa mazajai meitiņai māca, ka suns nav spēļmantiņa.  Jaunākā atvase ar Bobo saprotas lieliski, un mājās abi lēkājot kā zaķi. «Viņiem ir laba sadarbība. Spēlējoties ar bumbiņu un barojot suni, meita mācās izrādīt rūpes,» ir pārliecināta viņa.

    Politiķes mājās patlaban dzīvo divi kaķi un divi suņi. Astoņus gadus vecais poļu aitusuns lielākoties uzturas ārā un ir Andas uzticamākais pastaigu biedrs mežā. «Bobo viņš pieņēma labi. Kaķi piefiksēja, ka jaunais dzīvnieks ir viņu izmēra un nav šausmīgi draudīgs, tādēļ viss ir mierīgi. Kā neviens bērns sirdī nav lieks un mīlestība netiek dalīta, tā arī ir ar dzīvniekiem ģimenē,» saka viņa.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē