• Aktieris Pauls Iklāvs izbauda jaunā tēta lomu; bērnam dots skanīgs vārds

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    24. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    19. martā Siguldā pasaulē nāca Valmieras Drāmas teātra aktiera un interjera dizaineres pirmdzimtais.

    «Jūtos ļoti labi, kaut esmu mazliet noguris pēc negulētām naktīm. Citādi esmu patiesi priecīgs par šo dzīves pavērsienu,» sarunā ar PDz teic aktieris Pauls Iklāvs. Pirmdzimtajam jaunie vecāki devuši skanīgu vārdu.

    «Kā ieraudzījām dēlu vaigā, tā sapratām – būs Matiass! Bija arī citi varianti, jo vēl mēnesi pirms dzemdībām bijām vārda meklējumos. Vārds Matiass atnāca pie mums pēdējā mirklī,» atklāj Pauls.

    Ziņa, ka aktieris kļuvis par tēti, daudziem bija pārsteigums. To, ka viņa mīļotā sieviete Anita Lūse ir mazuļa gaidībās, Pauls nolēma iepriekš neizpaust.

    «Piemēram, ir mums aktrise, kura sākumā paziņo, ka viņa ir mazuļa gaidībās, bet pēc tam, plēšot kreklu, brēc – lūdzu, cieniet manu privātumu! Bija skaidrs, ka mēs šo ziņu neafišēsim un nesmelsim virtuālo sirsniņu krējumu, un tādēļ par to neviens arī neinteresējās,» skaidro aktieris. Vaicāts, vai tikpat klusu nav paguvis arī kļūt par precētu vīru, Pauls gan atbild noliedzoši.

    Gaidību laiks bijis patīkams, un ar topošo māmiņu kaprīzēm Paulam nebija jāsaskaras.

    «Nebija tik traki, ka trijos naktī man jāiet uz makdonaldu vai pēc šokolādes,» atklāj viņš.

    Pauls jau no paša sākuma zināja – viņš grib būt līdzās Anitai dzemdību laikā, un viņu izvēlētajā Siguldas slimnīcā topošajiem tēviem tāda iespēja tiek piedāvāta. Protams, dzemdību dienā tēta kovida testam bija jābūt negatīvam. «Mums bija satraukums – kā viss būs. Kad sākās dzemdības, redzēju, cik lielas sāpes tās ir. Tādēļ tagad saprotu teicienu – rāpot pa sienām no sāpēm. Mūsu dēla dzemdības bija pagaras un sāpīgas, tomēr desmit minūtes pēc viņa piedzimšanas viss jau bija piemirsies,» atceras Iklāvs.

    «Bērniņam piedzimstot, uzreiz jārēķinās ar palieliem izdevumiem, tādēļ ir forši, ka draugi izlīdzēja un iedeva vairākas bērnam nepieciešamās lietas. Veikalos tās ir šausmīgi dārgas,» teic Iklāvs. Mazulis nāca pasaulē marta beigās, un arī viņam pienākas vienreizējais kovidlaika pabalsts – 500 eiro. Pauls saka – tas ir jauks valdības žests, un šī nauda lieti noderēja, jo dzemdībās par atsāpināšanu vien bija jāmaksā 350 eiro.

    Pauls jau saskāries ar pirmajām vecāku problēmām – krietni nomocījies, reģistrējot jaundzimušo rindā vēlamajā bērnudārzā. «Elektroniskā sistēma ir kā Morzes ābece. Ja nebūtu konsultanta palīdzības, šaubos, vai es vispār spētu pieteikties,» atzīst viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē