• Aktieris Edgars Pujāts: Viss notika tik ātri, ka nepaspējām aizbraukt uz slimnīcu

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    29. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva.
    Liepājas teātra aktieris, kurš līdz šim bijis četru dēlu tēvs, nu ticis pie meitiņas. Mazulīte tā steidza nākt pasaulē, ka Pujāti pat nepaspēja aizbraukt līdz slimnīcai.

    Priecīgo faktu Edgars Pujāts publiski darīja zināmu, sociālajos tīklos ievietojot romantisku paziņojumu: «Mazdzintarniekus pārsteidza skaista melodija… Tos pieskandināja Elodia Greisa Pujāte…» Bet viņa sieva Marta Pujāte piebilda: «Dzimusi mīlestībā.»

    Jau tūlīt pēc priecīgā fakta publiskošanas abi saņēma apsveikumus gan no Liepājas teātra direktora Herberta Laukšteina, gan Latvijas Nacionālā teātra aktiera Jura Hirša un citiem draugiem un paziņām. Edgars PDz atklāja, ka meita piedzima pulksten 18.55 mājās, pirms vecāki paspēja doties uz Liepājas slimnīcas Dzemdību nodaļu. «Viss bija tik ātri, ka nepaspējām. Labi, ka mana dakterīte dzīvo kaimiņos. Viņa atbrauca un pieņēma mazo mūsmājās,» piedzīvoto atminas aktiera sieva Marta.

    Marta teic, ka meitas vārds Elodia jau bija izdomāts, kad viņa gaidīja savu vecāko dēlu Roju Kristeru. «Toreiz vēl nezinājām, ka būs dēls. Skatījāmies vienu franču filmu, tur galvenajā lomā bija sieviete vārdā Elodia. Edgars teica – skaists vārds! Es piekritu. Tā kā abiem dēliem ir divi vārdi, bija skaidrs, ka arī meitai liksim divus. Izvēlējāmies Greisa. Tas man iepatikās, kad bijām Anglijā, braucām vilcienā. Un Rojs Kristers tur spēlējās ar meitenīti, kurai vārds bija Greisa,» kā jaundzimusī tikusi pie retiem vārdiem, stāsta laimīgā māmiņa.

    Edgaram Elodia Greisa ir piektā atvase – iepriekšējās attiecībās ar Santu Pujāti dzimuši jau pieaugušie dēli Kristaps un Madars, bet laulībā ar Martu jau bija dzimuši Rojs Kristers un Marks Eliots. Dziedošajam aktierim, kurš šajā piektdienā ar brīvdabas uzstāšanos svinēs pandēmijas laikā atlikto 50. dzimšanas dienu, nu atsākusies aktīva vasaras koncertsezona. Laikā, kamēr mamma ar meitu vēl atrodas mediķu aprūpē, mazos brāļus pieskata lielais brālis Kristaps.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē