• 2500 eiro pusstundā — mūziķis Gacho traucas ar reaktīvo lidmašīnu (FOTO)

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    21. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO NO PRIVĀTĀ ARHĪVA (ARTŪRS ŠLOSBERGS)
    Pazīstamais reperis uzveica savas bailes, izbaudot dullu lidojumu kopā ar profesionālu civilās aerobātikas pilotu.

    «Ko tādu var piedzīvot tikai vienreiz dzīvē,» PDz saka mūziķis Mesa, kurš atsaucies savu draugu pilotu uzaicinājumam pa debesīm traukties ar ātrumu līdz 750 km/h, griežoties ap savu asi, metot cilpas un veicot citus ekstrēmus manevrus. Viņš atzīstas, ka nekad nav bijis atrakciju parku cienītājs, jo viņam pēc šādām izklaidēm allaž bijusi slikta dūša. «Taču triki un adrenalīns man gan patīk! Pēc tam, kad esmu lidojis ar reaktīvo lidmašīnu, pat nezinu, kādi amerikāņu kalniņi man nebūtu pa spēkam,» smaidot paziņo Mesa. Pateicoties šim piedzīvojumam, pārvarējis karnolevarefobiju – bailes no atrakcijām.

    «Ja tagad kādā ceļojumā redzēšu karuseļus, varbūt pat pavizināšos tajos. Bet noteikti ar vieglu smīnu, jo izjūtas karuseļos ne tuvu nav salīdzināmas ar tām, ko piedzīvoju šajā lidojumā,» saka mūziķis.

    Mesa neslēpj, ka saņemties šādam galvu reibinošam lidojumam ar Baltic Bees lidmašīnu nebija viegli. Klausoties instruktāžu pirms tā, reperis iekšēji nodrebinājies, bet, atceroties savu moto – bez bailēm nav panākumu –, tomēr kāpis lidmašīnā. «Vienā brīdī bija dīvaini ap dūšu, taču es nevēmu un neizslēdzos,» saka viņš. Ekstremālais piedzīvojums tika iemūžināts ar GoPro kameru.

    Piedāvājumu izbaudīt šādu lidojumu Mesa saņēma jau pērn, taču, kā pats saka, tad vēl nebija pienācis īstais laiks šādam piedzīvojumam. Pilota galvenais uzdevums bija nogādāt uz zemes reperi sveiku un veselu, jo kā nekā mūziķim jau ir saplānota nākamā Valentīndiena – būs lielkoncerts Arēnā Rīga.

    Reperis saka – viņš allaž tiecies uz ko vērienīgu. «Kad esi izdarījis kaut ko lielu, mazākas problēmas un notikumi šķiet tīrie sīkumi. Šis nepilnu 20 minūšu lidojums bija fantastisks. Taču lēts prieks gan tas nav,» atzīst Mesa.  Kā noskaidroja PDz, par desmit minūšu ilgu izklaidi ar reaktīvo lidmašīnu jāšķiras no 1200 eiro, bet pusstundas lidojums maksā 2500 eiro.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē