• Slavenā ēdienu blogere Juška Padruška saņēmusi bildinājumu. Ar kāzām gan nesteigsies

    Attiecības
    Lauma Lapsa
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Juška Padruška ar līgavaini Art;ūru Dzelzskalnu.
    Foto: no privātā arhīva
    Juška Padruška ar līgavaini Art;ūru Dzelzskalnu.
    Pēc piecu gadu ilgām attiecībām ēdienu blogere Juška Padruška saņēmusi bildinājumu.

    «18. aprīlī svinējām piecu gadu kopā būšanas jubileju. Un nedēļu pēc tam Artūrs mani bildināja,» žurnālam Privātā Dzīve atklāj interneta zvaigzne Justīne Martinsone. Viņas izredzētais ir loģistikas speciālists Artūrs Dzelzskalns. Pāra saderināšanās fakts pārsteidza daudzus Juškas Padruškas sekotājus. «Cilvēki bija izbrīnīti, jo domāja, ka esam precējušies jau sen,» smejas viņa.

    Justīne un Artūrs pirms daudziem gadiem satikušies darbavietā. Sākumā no kolēģiem viņi kļuva par labiem draugiem, bet vēlāk viss pāraudzis mīlestībā. Justīne tagad neslēpj, ka īstenībā nojautusi ka mīļotajam varētu būt plānos izteikt bildinājumu. «Man ir laba intuīcija. Šo to jau jutu, tomēr īstajā brīdī Artūram izdevās mani pārsteigt. Tas bija aprīļa beigās. Salaspils pusē bijām pastaigā ar mūsu suni Piku. Spīdēja saule, es uz brīdi novērsos pavērot skaisto ainavu… Bet, kad pagriezos, Artūrs jau bija nometies uz ceļa. Tas tiešām bija liels pārsteigums,» bildinājumu atceras blogere. Saderināšanās faktu pāris nosvinēja restorānā Salaspilī.

    Ar saderināšanās gredzena izvēli Artūram izpalīdzējusi Justīnes māsa Madara. «Viņi pa kluso bija satikušies un devušies uz juvelieres Lidijas Ernstsones studiju Room 88 pēc gredzena. Priecājos, ka saderināšanās gredzens atšķiras no klasiski pieņemtajiem standartiem.

    Gredzens ir no rozā zelta, bet briljants – kantainas formas.

    Tā ir vērtīgākā dāvana, ko līdz šim esmu saņēmusi,» sajūsmā ir Juška Padruška un piebilst: «Kad nēsāju gredzenu pirkstā, nedaudz pat baidos, ka tas varētu pazust.» Taujāta, vai kāzu datums jau ir izvēlēts, ēdienu blogere atklāj – kāzas būs nākamgad.  «Gribējām precēties mūsu īpašajā dienā – 18. aprīlī, taču Latvijā tajā brīdī nav tie labākie laikapstākļi. Iespējams, tas varētu būt 18. maijs,» spriež Justīne.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē