• FOTO: Izskanējis grandiozais lielkoncerts Mežaparkā. Kādas grupas šoreiz kāpa uz skatuves?

    Koncerts
    Estere Jansone
    4. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Nauris Veiss
    Ar grandiozu sadziedāšanos un līdzi dziedāšanu nedēļas nogalē aizvadīts 3.Lielais koncerts Mežaparka Lielajā estrādē. Vairāk kā 20 tūkstoši skatītāji no pirmās nots dziedāja kopā ar populāriem latviešu skatuves māksliniekiem, jo koncertā skanēja tikai visiem zināmas un iemīļotas latviešu dziesmas. Ar skaļām ovācijām koncertu noslēdza grupa «Liepājas brāļi» ar savu ikonisko dziesmu «Tikai tā».

    Latvijas populārās mūzikas zvaigznes kopā ar klasiskās mūzikas profesionāļiem, kas kopā radīja nebijušu skanējumu jaunākām un jau sen ielīļotām dziesmām. Koncertu iesildīja DJ Maija Rozīte un grupa Pirmais kurss, bet vakara galvenajā daļā uz skatuves kāpa gan grupas Dzelzs vilks, Bermudu divstūris, Dagamba, Bet bet, Sudden Lights, PND, Mazais princis, Jumprava, gan dziedātāji Emilija, Shipsea, Olga Rajecka, Ieva Akurātere, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Intars Busulis un Abonementu orķestris, Normunds Rutulis, Patrisha, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Žoržs Siksna, pianists Vestards Šimkus un operdziedātāja Inga Šļubovska- Kancēviča, Rīgas Doma zēnu koris un daudzi citi. Programmā bija iekļauta arī hiphop koppreformance, kur pazīstamie reperi – Wiesulis, ansis, Ozols un Gustavo savus spilgtākos un zināmākos pantus izpildīja uz tautā iemīļotiem Latvijas populārās mūzikas pavadījumiem.

    Visas koncerta pamatsastāvs uz skatuves bija  kamerorķestris Sinfonietta Rīga un Latvijas Radio bigbends, kā arī koris Maska

    Sadarbībā ar LMT koncerta apmeklētāji tika aicināti iesaistīties unikālā mākslīgā intelekta radītā aktivitātē «Dziedam kopā!» – uzņemt savus foto īpaši izveidotā stacijā, kur tie tika “iekustināti” ar mākslīgā intelekta palīdzību. LMT Dziedam kopā! piedalījās vairāk kā 2000 koncerta apmeklētāju, un no viņu fotogrāfijām izveidotie video tika iesaistīti grupas Instrumenti un Gustavo izpildītās dziesmas Nāc dejot! priekšnesumā kā video projekcijas uz lielās koncerta skatuves, veidojot virtuālu fanu kopkori.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē