• Pēc smagas slimības 32 gadu vecumā mūžībā aizgājis aktieris Krišjānis Straumēns

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    31. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krišjānis kopā ar aktieri Jāni Jarānu filmas pirmizrādē.
    Foto: Facebook (Krišjānis Straumēns)
    Krišjānis kopā ar aktieri Jāni Jarānu filmas pirmizrādē.
    Šodien Rīgā mūžībā pavadīs sirsnīgu cilvēku, aktieri un fotogrāfu, dziesminieka Kārļa Ārgaļa-Straumēna dēlu Krišjāni Straumēnu. Vienmēr smaidīgais, aktīvais puisis, kurš filmējies daudzos latviešu kino projektos, pēdējos gadus viņš cīnījās ar smagu slimību.

    «No mums mūžībā aizgājis sirsnīgs draugs, pozitīvs, jauks aktieris, fotogrāfs  Krišjānis Straumēns,» skumjā vests izskanēja šonedēļ.

    Šodien, 31. maijā, krematorijā Jēkabpils ielā Rīgā pulksten 11 mūžībā pavadīs aktieri un fotogrāfu Krišjāni Straumēnu, dziesminieka Kārļa Ārgaļa-Straumēna dēlu. «Aicināti visi, kas Krišjāni pazina un mīlēja,» vēsta Straumēna draugi. Krišjānis bija jauns, ļoti sirsnīgs puisis, kurš mīlēja dzīvi un kino. Visbiežāk viņš bija sastopams kādā filmēšanas laukumā, kā otrā plāna aktieris aizrautīgi piedalījās dažādos kino projektos. Viņam patika apgrozīties radošā sabiedrībā, patika filmēties, filmēt un fotografēt. Viņš ir iemūžināts Dziesmu un deju svētkiem veltītās sērijas filmā Kolektīvs, piedalījies filmas Zemes, kas dzied filmēšanā, projektā Sprīdītis – 2017 redzams pat galvenajā lomā, un tā ir tikai maza daļa no Krišjāņa radošās biogrāfijas.

    Visi, kam bija lemts pazīt Krišjāni, saka – no viņa sejas nekad nepazuda smaids. Arī tad, kad sākās viņa cīņa ar smagu onkoloģisku saslimšanu, Krišjānis saglabāja optimismu un cerību, ka viss būs labi. Viņam patika ne tikai bildēt, bet arī bildēties. Tāpēc, esot kopā ar talantīgiem, radošiem ļaudīm, viņš vienmēr izmantoja iespēju iegūt kādu košu kadru savam personiskajam foto albumam. Krišjānis no šīs pasaules aizgāja pārāk ātri – vien 32 gadu vecumā, bet mūžīgi viņa smaidu glabās daudzās fotogrāfijas un video.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē