• Baibas Sipenieces meita Grieta: Bērni nav vainīgi pie jūsu neizdevušās kopdzīves

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Baiba Sipeniece-Gavare raidījumā «Pasaki to skaļi!» atklāj, ka viņai bijis ļoti svarīgi, lai šķiršanās no bijušā vīra neietekmētu tēva un meitas savstarpējās attiecības. Pieaugošajiem ir jāsaprot, ka bērni nav vainīgi pie vecāku neizdevušās kopdzīves.

    Pasākumu vadītāja un radio ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties TV raidījumā atklāj, cik svarīgi viņai bija šķirties ar savu pirmo vīru – mākslinieku Aivaru Vilipsōnu. Šajā savienībā piedzima viņas vecākā meita Grieta. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc šķiršanās procesam bija jānotiek cilvēcīgi. Baiba vēlējās, lai meitai ar tēvu paliek ciešas savstarpējās attiecības.

    «Visiem pieaugušajiem cilvēkiem vajadzētu saprast vienu lietu – jūsu attiecības ir jūsu, bet bērnam ar vecākiem ir pilnīgi citas attiecības. Nevajag jaukt mušas ar kotletēm, bērni nav vainīgi pie jūsu neizdevušās kopdzīves,» saka Grieta.

    Pati Grieta atzīst, ka sākotnēji bija grūtāk pierast pie jaunās dzīves kārtības, taču ir pateicīga mammai, ka viņas dzīvē tēvs nekur nav pazudis un ir viņai blakus.

    «Es paralēli uzaugu gan ar tēti, viņš manā dzīvē visu laiku ir bijis, gan ar savu patēvu Gati. Man nebija nekādas dalīšanās. Sākumā varbūt bija grūtāk pierast, ka manā dzīvē ir parādījies vīrietis, kurš bioloģiski nav mans tēvs,» tā Grieta.

    Sarunas laikā jaunā dāma min, ka ar Gati viņai izveidojās ļoti cieņpilnas un mīlošas attiecības, ar smaidu sejā, secinot, ka divi tēti ir labāk nekā neviens.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē