• Pasažieru skaits lidostā Rīga mēneša laikā pieaug par vairāk nekā 400%

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lidosta Rīga
    Pieaugot lidojumu skaitam un atveroties jauniem galamērķiem, mēneša laikā lidostā Rīga apkalpoto pasažieru skaits palielinājies par vairāk nekā 400%, informē uzņēmums.

    Pakāpeniski pieaugot lidojumu skaitam un paplašinoties maršrutu tīklam, jūlijā lidosta Rīga apkalpoja jau 55 445 pasažierus, ceļotāju skaitam mēneša laikā pieaugot par 437%. Tomēr apkalpoto pasažieru skaita kritums jūnijā, salīdzinot ar 2019. gada jūniju, joprojām ir ievērojams – 92.7%. Šā gada pirmajā pusgadā, salīdzinot ar 2019. gada attiecīgo periodu, lidostā Rīga apkalpoto pasažieru skaits samazinājies par 62.9%.

    No piektdienas, 3. jūlija, regulāros starptautiskos lidojumus no un uz lidostu Rīga atsāk arī Norvēģijas zemo cenu aviokompānija Norwegian.

    Pirmais Norwegian lidojums no Rīgas notiks uz Norvēģijas galvaspilsētu Oslo, un turpmāk aviokompānijas gaisa kuģi uz šo galamērķi no lidostas “Rīga dosies divas reizes nedēļā – pirmdienās un piektdienās.

    Sākot ar nākamo nedēļu no lidostas Rīga būs iespējams doties uz vairāk nekā 40 galamērķiem. Regulāros starptautiskos pasažieru pārvadājumus no Rīgas atsākušas jau sešas aviokompānijas – nacionālā lidsabiedrība airBaltic, Vācijas aviokompānija Lufthansa, Somijas gaisa pārvadātājs Finnair, Īrijas zemo cenu pārvadātājs Ryanair, Ungārijas zemo cenu aviokompānija Wizz Air un Norwegian. Pilns aktuālo un plānoto lidostas galamērķu saraksts pieejams mājas lapā www.flyfromriga.lv.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē