• Dukura bijusī pēc šķiršanās pirmo reizi iziet sabiedrībā: Izvilka no depresijas migas

    Slavenības
    Estere Jansone
    26. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Pēc šķiršanās no Mika Dukura, bijusī sieva un divu bērnu māmiņa Laura Dukure uzmirdz veikala SexyStyle produkta prezentācijā un priecājas par iespēju pamest «depresijas migu».

    Pērnā gada beigās Miks Dukurs pārsteidza ar paziņojumu par 11 gadus ilgušās laulības šķiršanu. Drīz vien mūziķis atrādīja savu jauno draudzeni. Viņa bijusī sieva Laura sociālajos tīklos dalījās ar ierakstiem, kas vēstīja, ka viņa nesēro pēc izjukušajām attiecībām. Laura pat sarīkoja šķiršanās ballīti sev un draugiem. Arī Miks «Instagram» izteicās, ka ka pasākumā «viss ir kārtībā» un «viņam par to prieks».

    Ceturtdien, 25. janvārī, Laura Dukure beidzot izgāja sabiedrībā. Viņa apmeklēja Latvijas intīmās kosmētikas zīmola rīkotu ballīti. Ar iespaidiem par šo vakaru viņa dalījusies arī sociālajos tīklos: «Man lika šodien pamest depresijas migu un pēc gandrīz divām nedēļām uzvilkt smukas drēbes, uzkrāsot lūpas un iziet cilvēkos.»

    Laura Dukure MYLOME zīmola prezentācijā
    Laura Dukure MYLOME zīmola prezentācijā

    «Process nebija viegls, tomēr pāris nedēļās tika panākta abām pusēm pieņemama vienošanās, kas attiecas uz alimentiem un dzīvi pēc šķiršanās kā tādu,» par šķiršanos paudis Dukurs. Viņš atzina, ka attiecību pieredzē šis bija smagākais no soļiem, kuru vajadzējis spert. «Bet šobrīd abi saprotam, ka tas bija nepieciešams. Nu jau izveidojies arī jauns ritms, rūpējamies par abiem bērniem un strādājam pie tā, lai viņi justos labi esošajā situācijā,» pauda Dukurs.

    Dukurs teju uzreiz pēc ģimenes ligzdas pamešanas uzsācis jaunas attiecības ar zīmola «Bloom Concept» vadītāju un ietekmeli Endiju Kalniņu jeb Kalendy.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē