• Sarkanas lūpas un aromātiskas sveces. Bez kā nevar iztikt TV personība Kristīne Spure?

    Skaistums un mode
    Sintija Šiliņa
    27. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva un publicitātes materiāliem
    TV un radio personībai Kristīnei Spurei darbu un pienākumu ir ļoti daudz – viņa ir arī tekstu autore un grāmatu tulkotāja. Lai gan darbdienas Kristīnei sākas ļoti agri no rīta, tomēr viņa spēj katru dienu izskatīties satriecoši labi, vienmēr izstaro enerģiju un pozitīvismu. Kas ir tās lietas, bez kurām Kristīnei tas nebūtu iespējams?

    Kosmētikas maciņā

    Sarkana lūpukrāsa ir mana ikdienas sastāvdaļa – kad man ir TV tiešraide, vienmēr krāsoju sarkanas lūpas. Mana mīļākā lūpukrāsa ir Dior Rouge, tonis 999. Bez tās tiešām nevaru iztikt – ja no rīta kādreiz nevaru atrast, esmu gatava visu māju apgriezt otrādi. Tā labi klājas un ir diezgan noturīga. Man patīk arī dažādi citi košie toņi, piemēram, fuksiju, bet nav izdevies atrast nevienu citu lūpukrāsu, kas būtu tik noturīga.

    Otra lieta kosmētikas maciņā, bez kuras nevaru iztikt, ir smaržas. Manas šābrīža favorītes ir Van Cleef & Arpels Collection Bois D’Amande. Nenormāli patīk!

    Vannasistabā

    Šampūnu, ko tagad lietoju, atklāju, kad ciemojāmies Amerikā pie draugiem, – viņi to bija atstājuši lietošanai viesiem, un, protams, es gribēju izmēģināt. Tā nosaukums ir Tea Tree Lemon Sage thickening. Tik labi puto, un mati pēc tam tik kupli! Man ir smalki mati, un šis šampūns tiešām rada kupluma efektu. Latvijas veikalos man nav izdevies šo šampūnu atrast, pasūtu to internetā.

    BIODERMA Atoderm Crème Ultra ķermeņa krēmu, kas domāts normālai, sausai un jutīgai ādai, lietoju jau gadiem, to var izmantot ne tikai ķermenim, bet arī rokām un sejai. Tas ir tiešām the best! Man ir jutīga un sausa āda, un citi krēmi nemitrina to tik efektīvi kā šis.

    Mājas noskaņai

    Man ļoti patīk aromātiskas sveces – tieši sveču smarža un gaisma rada mājīguma sajūtu un nomierina mani. Parasti, pārnākot mājās, sadedzu daudz sveču un lampiņu. Visbiežāk pērku sveces ar vaniļas, lavandas vai cepumu smaržu.

    Galdu klājot

    Klājot galdu, vienmēr izmantoju salvetes – svētkos, piemēram, Ziemassvētkos vai Lieldienās, ar atbilstošas tematikas apdruku, ikdienā – vienkārši krāsainas salvetes. Kad bijām ar vīru ceļojumā Ņujorkā, apmeklējām kafejnīcu, kur bija ļoti laba kafija tieši no grauzdētavas. Pajautājām, vai varam nopirkt krūzi, no kuras dzeram kafiju. Mums to iesaiņoja, un atvedām krūzi līdzi uz Latviju. Savukārt mans vīrs šajā braucienā nopirka The New York Public library krūzīti. Tā nu mēs abi tagad no rītiem dzeram kafiju no mūsu Ņujorkas krūzītēm.

    Garšvielu plauktiņā

    Oregano uz karstmaizītēm ar tomātiņiem un mocarellas sieru; citronpipari uz laša un salātos; malti ķiploki; paprika; kaltēts timiāns no vectētiņa dārza – tās ir visbiežāk lietotās garšvielas mūsmājās. Un vēl, protams, kanēlis. Tas man nenormāli garšo! Auzu pārslu putrā, uz saldajām galetēm ar banāniem – visur!

    Māju uzkopjot

    Mums ir i-robots, bet to izmanto tikai mans vīrs. Man labāk patīk darboties ar parasto putekļsūcēju, jo, manuprāt, tas efektīvāk iztīra stūrus un neaizsniedzamas vietas. Stiklu tīrīšanai izmantoju Norwex mikrošķiedras lupatiņas. Ļoti labas! Ar tādu lupatiņu var nomazgāt stiklu, neizmantojot nekādus tīrīšanas līdzekļus.Šīs lupatiņas man ir gadiem – šķiet, tās vispār nenolietojas.

    Veļas mazgāšanai

    Man nav tik svarīgi, kādu veļas mazgāšanas līdzekli izvēlos, bet mīkstinātāju gan vienmēr pērku vienu un to pašu – Coccolino. Savulaik to izvēlējos tikai tāpēc, ka nosaukums ļoti foršs un uz iepakojuma mīlīgs lācītis. Taču izrādījās, ka arī pats veļas mīkstinātājs ir ļoti labs.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē