Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Rikotas siera kūka

    Biezpiena ēdieni
    28. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rikotas siera kūka recepte
    Rikotas siera kūka recepte
    Ļoti maiga un viegla kūka, kas nedaudz līdzinās gardajai biezpienmaizei.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Padomi!
    • Kūkas veidnei noteikti ar foliju jāaptin apakša, jo kūka var tecēt, un tad tas nebūs patīkams brīdis. Lai arī pildījums nav pārāk šķidrs, apakša var nebūt pieguloša, tāpēc var sākt pilēt un dūmot.
    • Visas sastāvdaļas labāk sajaucas, ja tās ir istabas temperatūrā, jo īpaši krēmsiers, rikota un olas.
    • Jāraugās, lai cepot beigās ir pacēlies kūkas vidiņš – tikai tad tā būs gatava.
    • Ja cepeškrāsns īpatnību dēļ kūkas virsiņa sāk apdegt, tā jāpārklāj ar foliju un jāgaida, līdz paceļas vidiņš.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē