Karaliskā svētku pasha

Biezpiena ēdieni
6. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Karaliskā pasha recepte
Karaliskā pasha recepte
Kāpēc šo Lieldienu pashu sauc par karlisko? Tāpēc, ka šis ēdiens izskatās nudien karaliski gan uz pusdienu, gan Lieldienu viesību galda. Kalorijas gan labāk neskaitīt!:-)
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
10st
Kopējais laiks
10st 40m
1 vērtējums
5/5

 

PADOMS

  • Par veidni var izmantot jaunu plastmasas puķpodiņu ar caurumu dibenā liekā šķidruma notecināšanai.
  • Pashas sastāvdaļas un to daudzumu var mainīt, jo biezpiena un krējuma treknums var būt dažāds, arī rozīnes un mandeles var samainīt pret citiem žāvētiem augļiem un riekstiem.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+