9 gardumi, ko pagatavot no trauslās filo mīklas

Ēdienu izlase
16. maijs, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Shutterstock
Filo mīkla ir viens no produktiem, ko vērts glabāt saldētavā gadījumiem, kad piesakas negaidīti ciemiņi vai arī sakārojas kaut ko gardu un īpašu. Trausla un gaisīga, plānāka par papīru, izcepta – garda un kraukšķīga. To var likt kārtām, var locīt, rullēt, krokot, burzīt, pildīt ar jebko – dārzeņiem, gaļu, sieru, svaigiem vai žāvētiem augļiem un ogām, riekstiem.

Taču pirms ķerties klāt filo mīklas gardumiem, svarīgi izlasīt, kā pareizi sagatavot filo mīklu, lai tā saglabātu savas labākās īpašības. 

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+