9 gardumi, ko pagatavot no trauslās filo mīklas

Ēdienu izlase
16. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Shutterstock
Filo mīkla ir viens no produktiem, ko vērts glabāt saldētavā gadījumiem, kad piesakas negaidīti ciemiņi vai arī sakārojas kaut ko gardu un īpašu. Trausla un gaisīga, plānāka par papīru, izcepta – garda un kraukšķīga. To var likt kārtām, var locīt, rullēt, krokot, burzīt, pildīt ar jebko – dārzeņiem, gaļu, sieru, svaigiem vai žāvētiem augļiem un ogām, riekstiem.

Taču pirms ķerties klāt filo mīklas gardumiem, svarīgi izlasīt, kā pareizi sagatavot filo mīklu, lai tā saglabātu savas labākās īpašības. 

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs