Burgundijas liellopa sautējums- katras virtuvē pavadītās stundas vērts!

Franču virtuve
Dagnija Zīverte
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
14. marts
1 komentārs

Drukāt

Saglabāt

Burgundijas liellopu sautējums
Foto: Ieva Andersone
Burgundijas liellopu sautējums
Pats sarežģītākais šajā receptē ir – atrast laiku. Šim meistardarbam jāvelta vismaz piecas, sešas stundas. Toties rezultāts – ak!!!
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Augstas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
5st
Kopējais laiks
5st 30m
1 vērtējums
5/5

 Klasiski Burgundijas liellopam pie sāniem piederas vai nu garie, plakanie tagliatelle makaroni, vai arī krāsnī cepti kartupelīši ar rozmarīnu vai timiānu. Lieliski garšo arī gaisīgs kartupeļu biezenis ar sviestu un pētersīļiem.

1 komentārs

IlzeZa
Maniem viesiem ļoti garšoja. Par cik gatavoju 1.5 porciju no dotā, tad cepu dziļajā cepešpannā un pārklāju ar dubulto folliju. Nākamreiz varbūt es liktu tuč, tuč mazāk sarkanvīna un pilnīgi noteikti ieteiktu kopā ar svaigajiem tagliatelle. Kopā garšoja lieliski.

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+