Ābolu zefīrs SOLI PA SOLIM

Fotorecepte
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs
Ābolu zefīrs
Lai tevi nenobiedē gatavošanas laiks-tas būs tā vērts! No viena olas baltuma iznāk diezgan daudz zefīru. Zefīru var pasniegt kā našķi, bet var arī likt uz biskvīta, gatavojot tortes. Ļoti maigs, gaisīgs, ar burvīgu ābolu garšu.
Sarežģītība
Augsta
Personas
60 zefīriņi
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
1st
Pagatavošana
5st
Kopējais laiks
6st
9 vērtējumi
5/5

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs