• TOP 10 lasītākie raksti septembrī

    Interesanti
    30. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Apkopojam materiālus, kuri Santa.lv lasītājiem septembra mēnesī likušies saistošākie.

    1.vieta

    Sociālajā tīklā Facebook ievietots video, kurā redzams, kā autovadītājs cīnās ar Jūrmalas CSDD darbiniekiem, kuri, viņaprāt, nepareizi nomērījuši riepas protektora dziļumu.

    2.vieta

    TV zvaigzne, aktieris un pasākumu vadītājs uzsācis savu radošo autorvakaru turneju, kurās ar smaidu stāsta par sevi, neveiklajām situācijām un notikumiem.

    3.vieta

    Daudzus pārsteidz, cik skarbs un dažbrīd rupjš savos izteikumos ir sabiedrībā cienītais mācītājs.

    4.vieta

    Mīklainos apstākļos mirušās Krievijas dziedātājas Valentīnas Legkostupovas nāve satriekusi arī Maestro Raimondu Paulu. Viņš savulaik talantīgajai māksliniecei dāvājis pirmās repertuāra dziesmas, bet komponista meita Anete bija tuva Valentīnas draudzene.

    5.vieta

    Ilgus gadus darba specifikas dēļ MAIGURS STRĪĶIS medijiem nebija pieejams. Taču maijā bijušais SAB un Militārās izlūkošanas un drošības dienesta augsta ranga darbinieks daudzus pārsteidza, publiski veltot iznīcinoši asu kritiku citai slepenai struktūrai – Valsts drošības dienestam – gan par zemo izmeklēšanas kvalitāti, gan gadiem ilgo darbošanos Aivara Lemberga interesēs. Strīķis to darījis sirdsapziņas un pāragri aizgājušās sievas Jutas Strīķes piemiņas dēļ.

    6.vieta

    Ar smalku šampanieti un kūkām tika nosvinēta veterinārās klīnikas Frančeska VET 10 gadu jubileja, kuras laikā tika nolasīts arī Latvijas slavenākā Jorkšīras terjera testaments. Tas bija pēdējais publiskais pasākums, kurā piedalījās nogalinātais advokāts Pāvels Rebenoks.

    7.vieta

    KRISTĪNI ANŽI mēs zinām kā jauko un smaidīgo TV3 ziņu moderatori. Dzirdot viņas nosvērto balsi ēterā, ir grūti iedomāties, ka beidzamais gads Kristīnes dzīvē nācis ar lieliem izaicinājumiem – Kristīne vada TV3 Ziņu dienestu un veiksmīgi to darījusi arī koronavīrusa izraisītās krīzes laikā – un milzu zaudējumiem: viņas mīļotās dvīņumāsas un mammas aiziešanu.

    8.vieta

    Viņas rokasspiediens ir ciešs, un skatiens silts, bet tiešs. Par to viņu arī mīl un ciena gan kolēģi, gan pacienti – daktere Maksima spēj runāt skaudru patiesību, būt racionāla, bet vienlaikus iejūtīga un cieņpilna pret ikvienu. Jā, patiešām – ikvienu, pat visnežēlīgākajos atkarības tīklos sapinušos cilvēku.

    9.vieta

    Aktrise KRISTĪNE KRŪZE-HERMANE ir ļoti fascinējoša personība. Par viņu varētu teikt – dzīvo simbiozē, atšķirīgu šķautņu savstarpēji izdevīgā, ilgstošā kopdzīvē. Kristīnē šo šķautņu ir milzīgi daudz, tāpat arī dziļu akaču un spirdzinošu avotu. Tagad viņa nolēmusi pievērsties psiholoģijai un ar to saistīt savu nākotni. Bet paralēli arī tamborēt lomas teātrī kā režisorei. Kristīnes nākamā izrāde būs par sievietes seksualitāti. Kurš gan to spētu pētīt vēl dziļāk nekā cilvēks, kuram reiz likts kaunēties par savu seksualitāti!

    10.vieta

    Uzzinājis, ka viņa kolēģe nonākusi tik bēdīgā finansiālā situācijā, ka pat domājusi par pašnāvību, multimākslinieks nespēja palikt vienaldzīgs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē