• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: Ķermeņa mazgāšanas līdzeklis

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Stenders dušas kubiņu komplekts

    Aromterapijas dušas kubiņi ideāli piemēroti vasarai, sportam, ceļošanai un pat steidzīgu dušu pārvērtīs SPA rituālā. Tas ir inovatīvs veids, kā rūpēties par ķermeņa kopšanu. Patīkamās mitrinošās putas veido bioloģiski noārdāmi aļģu biopolimēri un augu eļļas polimēri, kas iegūti no jūras aļģu un augu eļļām, bagātināti ar ēteriskajām eļļām un augu ekstraktiem.

    Dušas kubiņi sniedz maigu un vienlaikus dziļi attīrošu efektu, ilgstoši saglabā smaržu un rada patīkamas sajūtas ādai pēc to lietošanas. Iegādājams Stenders veikalos un www.stenders.lv. Cena 2,30 eiro (1 gab.)

    Lasītāju vērtējums: Četrus dažādos kubiņus lietoju pirmo reizi. Tos var ērti paņemt rokā, katru var izmantot vairāk nekā vienai reizei, ja saudzīgi lieto. Interesanta struktūra, labi puto, brīnišķīgs aromāts, jūtams arī skrubja efekts. Pēc dušas jutos kā no jauna piedzimusi.

    Seal Cosmetics krēmziepes Apple Blossom

    Bagātīgas krēmziepes, bagātinātas ar E vitamīnu un ābolu sēklu ekstraktu. Krēmīgās ziepju putas rūpīgi attīra un ļauj baudīt pavasara ziedu svaigo aromātu. Cena 2,49 eiro (300 ml).

    Lasītāju vērtējums: Prieks, ka testam izvēlēts Latvijā ražots produkts. Kvalitāte laba, izcila smarža. Krēmziepes viegli putojas, un pēc roku mazgāšanas āda kļūst patīkami maiga. Nav pat vajadzības vēl papildus lietot roku krēmu. Noteikti iegādāšos arī pati.

    Palmolive Aroma Sensations Feel Loved dušas želeja

    Dušas želeja ar vieglu, izsmalcinātu kokosriekstu un lavandas eļļas aromātu samtainai un maigai ādai. Tās sastāvs nav taukains. Kokosriekstu eļļa ir must-have sastāvdaļa skaistumkopšanā, tā labi mitrina ādu un padara to elastīgu.

    Dabiska skaistumkopšana ir aktuālā tendence, un lavanda, kas ir tradicionālā parfimērijas sastāvdaļa, tai pilnībā atbilst. Cena 3,99 eiro (500 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkama smarža, un, lai justos svaigi nomazgājusies, nepieciešams vien neliels daudzums produkta. Āda pēc mazgāšanās liekas kā ieeļļota, bet ne eļļaina, patīkami mitrināta, mīksta. Jauks līdzeklis, pirkšu atkal.
     

    Palmolive Purifying Clay dušas želeja ar mālu

    Dušas želeja ar mālu un alvejas ekstraktu gludākai, maigākai un tīrākai ādai. Māls ir tradicionāla dabiska sastāvdaļa, kas apvieno vienkāršību un efektivitāti skaistai ādai. Tas absorbē taukus un padara ādu gludu, uzlabo asinsriti ādā, noņem atmirušās ādas šūnas un piešķir ādai veselīgu mirdzumu.

    Dušas želeja nesausina ādu, nodrošina dziļu attīrīšanu un saudzīgu pīlingu. Piemērota visu tipu ādai. Cena 3,09 eiro (250 ml).

    Lasītāju vērtējums: Neuzbāzīgs aromāts, ķermenim patīkama tekstūra ar nelielām abrazīvām daļiņām. Labs produkts, pēc lietošanas āda jūtas patiešām attīrīta.

    La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant dušas želeja

    Maiga, ādu nekairinoša dušas želeja ar svaigu smaržu. Tās sastāvā ir labākās aktīvās sastāvdaļas ādas ikdienas attīrīšanai un nomierināšanai. Niacinamīds un La Roche-Posay termālais ūdens nomierina ādu, karitē koka sviests un glicerīns papildina to ar lipīdiem un mitrina.

    Produkts piemērots lietošanai visai ģimenei un dažādām ķermeņa zonām – sejai, ķermenim un arī intīmajai higiēnai. Tas nekairina acis un neitralizē cieta ūdens nelabvēlīgos efektus. Nopērkams aptiekās. Cena 13,50 eiro (400 ml).

    Lasītāju vērtējums: Fantastisks produkts ar maigu, neuzbāzīgu smaržu, labi puto, ērts iepakojums. Der pilnīgi visai ģimenei – gan maziem, gan lieliem. Man bija atklājums, ka ar vienu produktu varu mazgāt ķermeni, attīrīt seju un mazgāt matus. Āda kļūst mīksta. Noteikti iesaku citiem!

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.
     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē