• Labākā anti-age kosmētika: Izvēlas redaktores

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    IEVAS Gada kosmētikas 2019 produktus personīgi izmēģināja un savus favorītus iesaka arī izdevniecības Žurnāls Santa trīs redaktores. 

    • Dana Sinkeviča, žurnāla IEVA galvenā redaktore:

    «Esmu gaišas ādas īpašniece, sauļojos reti, taču tik un tā šogad pavasarī atklāju savu pirmo pigmentācijas plankumu. Līdz ar to bija skaidrs, ka laiks kādam nopietnam saules aizsargkrēmam arī sejas ādai. Patika, ka Dermastir Caviar Sun Protection sejas krēms ne tikai ir kā aizsarglīdzeklis, bet pie reizes veic arī anti-age funkciju. Labi klājās, nebija sajūtas, ka ziežu uz sejas sviesta kārtu, kā dažreiz gadījies ar citiem aizsargkrēmiem, kuriem ir augsts SPF faktors. Jāatzīst arī, ka neviens jauns saules plankums šovasar man nav uzradies.»

    • Sandija Šēnberga, žurnāla Pērle galvenā redaktore:

    «To, cik ļoti man patika Eucerin Hyaluron Filler Vitamin C Booster līdzeklis, apliecina tas, ka esmu to iegādājusies atkārtoti. Kādēļ? Tādēļ, ka tiešām ražotāja solījumiem var ticēt! Es gan efektu jutu jau pēc pirmās reizes, nevis septītās – āda no rīta bija gluda un mirdzoša. Klāju katru vakaru uz attīrītas sejas un kakla ādas pirms krēma.»

    • Anna Peipiņa, žurnāla Annas Psiholoģija galvenā redaktore:

    «Institut Esthederm Excellage seruma iedarbība  jūtama jau pēc pāris nedēļām kopš lietošanas sākuma – arī nobriedusi āda kļūst optiski līdzenāka un itin kā blīvāka, stingrāka. Kādā brīdī sapratu, ka atkal varu iztikt bez tonālā krēma. Seruma pamatā esot polisaharīds, kas stimulē sadarbību starp šūnām, un tiešām ir sajūta, ka šūnas it kā atmostas un atdzīvina arī ādu. Patīkama, gaisīga tekstūra, iesūcas ādā gandrīz acumirklī.»

    Vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē