• Vēl šonedēļ var pieteikties gada balvai «Drošākais uzņēmuma autoparks 2023»

    Nauda
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    12. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Vēl tikai šonedēļ, līdz 14. septembrim, uzņēmumi, kuru autoparkā ir desmit vai vairāk automašīnu, aicināti pieteikties apdrošināšanas sabiedrības BALTA (PZU grupa), Satiksmes ministrijas un auto nozares pārstāvju organizētajam konkursam – gada balvai «Drošākais uzņēmuma autoparks 2023». Konkurss šogad norisināsies jau vienpadsmito reizi, un līdzās Zelta, Sudraba un Bronzas apbalvojumiem katrā konkursa kategorijā pirmo gadu tiks pasniegts arī Platīna apbalvojums.

    Gada balvas «Drošākais uzņēmuma autoparks» mērķis ir rosināt Latvijas uzņēmumu, valsts iestāžu un pašvaldību izpratni un vajadzību pēc droša uzņēmuma autoparka un veicināt labo praksi to pārvaldībā, kā arī informēt par autotransporta nozares tendencēm, iepazīstināt ar ceļu satiksmes drošību veicinošiem risinājumiem un godināt izcilākos uzņēmumu autoparkus.

    Dalība konkursā uzņēmumu vadītājiem un autoparku atbildīgajiem darbiniekiem dod praktiskus padomus, kā labāk un efektīvāk pārvaldīt autoparkus un kā rūpēties par kopējo satiksmes drošību Latvijā.

    Kā norāda konkursa organizatori, arī šogad gaidāmi jauninājumi – līdzās Zelta, Sudraba un Bronzas apbalvojumiem katrā konkursa kategorijā tiks pasniegts arī Platīna apbalvojums, tādējādi īpaši izceļot labākos no labākajiem uzņēmumu autoparkiem.

    Lai autoparku pārvaldītājiem būtu plašākas iespējas pilnvērtīgāk prezentēt uzlabojumus savā saimniecībā, snieguma vērtēšana turpmāk tiks īstenota reizi divos gados.

    Nākamais konkurss norisināsies 2025. gadā, starpsezonā dažādos formātos izceļot un aktualizējot nozarei svarīgas tēmas.

    Lai piedalītos konkursā «Drošākais uzņēmuma autoparks 2023», dalībniekam

    • jāaizpilda pieteikums konkursa mājaslapā līdz šī gada 14. septembrim;
    • jāaizpilda un jāiesniedz pašnovērtējuma anketa (tiks nosūtīta konkursantiem individuāli) tiešsaistē līdz šī gada 20. oktobrim.

    Pretendenti tiks vērtēti četrās kategorijās: pasažieru pārvadātāji, vietējie (Baltijas valstu) kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki, starptautiskie kravu pārvadātāji un zemāka riska, valsts un pašvaldību autoparki.

    Konkurss noslēgsies šī gada novembrī, kad klātienē balvu pasniegšanas ceremonijā tiks apbalvoti labākie uzņēmumu autoparki, kā arī norisināsies ekspertu diskusija «Drošas satiksmes ABC: Auto, Bizness, Cilvēks 2023», kur īpaša uzmanība tiks veltīta tādām tēmām kā kravu pārvadājumi un to kontrole, transporta infrastruktūra Latvijā, autovadītāju veselības un labsajūtas nozīme drošas ceļu satiksmes veicināšanā u. c.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē