• Latvijas mākslinieks Lakše uzsācis sadarbību ar populāru amerikāņu zīmolu

    Māksla
    Estere Jansone
    2. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No privātā arhīva
    Kāds populārs amerikāņu sporta apģērbu un apavu zīmols nupat publiskojis videorullīti, kurā jaunākos tērpu dizainus zīmējis latviešu mākslinieks Vladislavs Lakše.

    Mākslinieks Vladislavs Lakše allaž ir izcēlies ar oriģinālu zīmēšanas stilu, kas jau iepriekš ir piesaistījis lielu ārzemju zīmolu uzmanību. Viņš ir zīmējis ilustrācijas tādiem sporta apģērbu ražošanas uzņēmumiem kā «Nike», «Reebok», «Converse», «Puma», «Adidas» un citiem. Nu Lakše var papildināt savu portfolio ar vēl vienu  prestižu sporta zīmolu. Tas ir «AND1».

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by AND1 (@and1)

    «AND1» paradījās amerikāņu tirgū tālajā 1993. gadā. Sākotnēji zīmols kļuva slavens ar savu strītbola komandu – šī komanda izrādījās pat ļoti veiksmīga, tāpēc tās apģērbus drīz vien sāka atpazīt basketbola fani visā pasaulē un dzima jauns, iemīļots sporta zīmols. Vairākus gadus «AND1» sporta apavi bija pieprasītākie basketbolistus vidū, bet nu tie ir kļuvusi par sava veida pazīšanās zīmi sporta entuziastiem.  

    «Tas nav vienkārši parasts zīmols. Tā ir daļa manas jaunības. Kad es spēlēju basketbolu, biju īsts «AND1» kultūras fans. Manuprāt, visi basketbola cienītāji atceras, ka savulaik uz laukuma profesionālu sportistu varēja atšķirt pēc šī zīmola sporta apaviem. Man šobrīd ir tikusi brīnišķīga iespēja tuvāk iepazīt šo zīmolu, kā arī leģendāras strītbola komandas dibinātāju «Profesoru» (Greisonu Skot Bučeru jeb «The Professor»). Ar šo zīmolu es sadarbojos bez maksas, jo man tas ir goda un cieņas jautājums,» atklāj Lakše.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē