• «Aston Martin DBX707» ar tehniski advancētu interjeru un 23 skaļruņiem

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aston Martin DBX707 sevī apvieno izcilu veiktspēju, nepārspējamu stilu un patiesu greznību, ļaujot tam būt SUV superauto segmenta virsotnē jau kopš tā iznākšanas 2022. gadā. Neskaitāmas godalgas un lielu popularitāti ieguvusī DBX707 versija tagad kļuvusi par vienīgo spēka agregātu britu ultra luksusa veiktspējas zīmola SUV portfelī.

    Paralēli visaptverošai interjera atjaunināšanai, DBX707 tagad ieguvis Aston Martin pašu izstrādāto informācijas un izklaides sistēmu. Šai unikālajai vairāku ekrānu sistēmai ir bezvadu Apple CarPlay un Android Auto funkcionalitāte, kā arī vairāki USB-C savienojumi, pilna tiešsaistes savienojamība un Aston Martin klientu lietotnes atbalsts.

    Sistēma apveltīta ar savā klasē labāko Pure Black skārienekrāna tehnoloģiju, kas papildināta ar pilnu žestu vadību. Ekrānu sistēma sastāv no 12,3 collu displeja instrumentu panelī un 10,25 collu informācijas un izklaides sistēmas centrālā displeja, kas integrēti jaunajā informācijas panelī un viduskonsolē. Turpinot Aston Martin DB12 un Vantage modeļos iesākto filozofiju, arī DBX707 tagad ieguvis slēdžus galvenajām mehāniskajām funkcijām, panākot perfektu līdzsvaru starp digitālajām un analogajām vadības ierīcēm.

    Papildinot Aston Martin nākamās paaudzes informācijas un izklaides sistēmu, DBX707 ieguvis arī pilnīgi jaunu interjeru, kas debitēja DB12 un Vantage modeļos. Aston Martin drosmīgā dizaina interjera jaunākā evolūcija izceļas ar daudzveidīgu hromu, mūsdienīgiem apdares materiāliem un vienkāršotu viduskonsoli, panākot perfektu līdzsvaru starp modernu greznību un klasisku sportiskumu. Ikviens salona elements ir uzlabots – sākot ar jauno stūri un beidzot ar pārveidotajiem durvju atvēršanas rokturiem.

    DBX707 tagad standartā ir aprīkots ar Aston Martin Premium Audio 800W 14 skaļruņu audio sistēmu, tomēr patiesi audio cienītāji noteikti izvēlēsies papildus aprīkojumā pieejamo Bowers & Wilkins sistēmu. 23 skaļruņu, dubulti pastiprinātā 1600W telpiskās skaņas sistēma apveltīta ar alumīnija Double Dome augstfrekvences skaļruņiem un Continuum® vidējā diapazona skaļruņiem, kas nodrošina līdzsvarotu un precīzu skaņas baudījumu. Īpaši 3D galvenie skaļruņi, basu skaļruņi un jaudīgs zemfrekvences skaļrunis nodrošina jaudīgu un dinamisku skaņas pieredzi, tieši atspoguļojot paša DBX707 braukšanas īpašības.

    DBX707 ieguvis arī jaunus eksterjera elementus. Pamanāmākais no tiem ir piecas jaunas krāsas: Epsilon Black, Helios Yellow, Sprint Green, Malahite Green un Aura Green. Tāpat arī tagad iespējams pasūtīt īpašo Podium Green toni, kas sākotnēji bija pieejams tikai DBX707 AMR23 Edition modelim. Starp eksterjera jaunumiem ir arī jauni, izbīdāmi durvju rokturi un jauna dizaina sānu spoguļi, kuros integrētas 3D novietošanas funkcionalitāti atbalstošas kameras.

    DBX707 pamatā vēl arvien ir iespaidīgus 707 Zs un 900 Nm attīstošs 4,0 litru V8 twin-turbo dzinējs. Tas sajūgts ar 9 pakāpju automātisko pārnesumkārbu un izsmalcinātu visu riteņu piedziņas sistēmu, kas pēc pieprasījuma spēj nosūtīt līdz pat 100% griezes momenta uz aizmugurējo asi. DBX707 no 0 līdz 100 km/h ieskrienas 3,3 sekundēs un spēj sasniegt 310 km/h lielu maksimālo ātrumu. Izcilu bremzēšanas sniegumu nodrošina 420 mm priekšējās un 390 mm aizmugurējās oglekļa keramikas bremzes, kas paslēptas aiz 22 vai 23 collu vieglmetāla diskiem.

    Aston Martin inženieri pārstrādājuši elektronisko amortizatoru un pneimatiskās balstiekārtas regulējumus, uzlabojot vadāmībās precizitāti un nostiprinot dinamikas līdera pozīcijas SUV superauto segmentā. Jaunā DBX707 ražošana tiks uzsākta 2024. gada otrajā ceturksnī, un pirmās piegādes klientiem plānotas šī gada trešajā ceturksnī.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē