• Modernizētā «Dacia Duster Extreme» pirmais brauciens

    Auto
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    21. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    3/8Praktiskums

    Praktiskums

    Salona apdares materiāli visai skaidri norāda uz «Duster» būtību un sūtību. Cieta un viegli kopjama plastmasa, kas paredzēta ilgmūžībai. No ergonomikas viedokļa vienīgais uzkrītošais trūkums – glāžu turētāji, kas novietoti zem roku balsta.

    Kas attiecas uz sēdvietu plašumu, aizmugures sēdekļa pamatne ir līdzena, kas uzlabo komfortu situācijās, kad līdzās jāsēž trim pieaugušajiem. To izbaudījām, dodoties ceļojumā uz Čehiju piecu pieaugušo sastāvā. Tāpat šis ir viens no retajiem krosoveriem, kurā var līdzās sasēdināt trīs bērnu sēdeklīšus.

    Automašīnai tagad ir pieejams jauns vilces āķis, kuru ātri var noņemt bez instrumentiem. Interesanti, ka «Dacia» piedāvā arī plašu aksesuāru klāstu. Par papildu maksu varam iegādāties sānu sliekšņus, priekšējo, aizmugurējo ķengursitamo un citus elementus, kas padara konkrēto auto praktiskāku un atšķirīgāku no citiem.

    Duster brošūru rotā teikums «Jūs neticēsiet, cik daudz var paņemt līdzi pilnīgi jaunajā «Duster»». Šī ir tā reize, kad mēs tiešām bijām pārsteigti par daudzumu, ko var ielikt tik kompaktā krosoverā. 478 litru bagāžas nodalījumā varēs iekraut daudz mantu, jo telpa izveidota kvadrātveidā – tātad nekādu lieku šķautņu vai jebkā cita, kas varētu nozagt brīvo vietu.

    Ja aizmugurē nav pasažieru, otro sēdekļu rindu iespējams nolocīt attiecībā 60/40. Šādā gadījumā maksimālā kravas telpa jau sasniedz 1623 litrus, kas ir pilnībā pietiekami masīvākas veļasmašīnas un citu mantu pārvadāšanai.

    Apskata turpinājums:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē