• Kā tagad jūtas princese Keita? Aizkustinoši sveicieni un vecāku stiprais plecs

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    30. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Keita Midltone
    Foto: Shutterstock
    Keita Midltone
    Karaliskajai ģimenei pietuvinātas personas medijiem atklājušas, kā mainījusies prinča Viljama un Keitas dzīve pēc tam, kad princese uzsākusi ārstēties no vēža.

    Britu mediji vēsta, ka ziņa par to, ka viņa sievai ir vēzis, princi Viljamu esot izsitusi no sliedēm. Arī «New York Post» vēsta, ka viņš tiešām to uzzinājis dienā, kad mediji lēsa – britu karaļnamā ir noticis kaut kas nelāgs. Viljams bija atcēlis savu dalību krusttēva piemiņas misē, bet karaliene Kamilla tās laikā nespēja valdīt asaras. Aculiecinieki sprieda, ka asaru patiesais iemesls saistīts ar Keitu, kura tolaik bija pazudusi no britu redzesloka. 
    Viljams tagad ir galvenais ģimenes balsts. Ilggadējais karaliskās ģimenes darbinieks Grants Harolds, presei pastāstījis, ka Keita ātri nogurstot. Viņai ikdienā ļoti vajadzīga Viljama klātbūtne, un princis cenšas pēc iespējas biežāk būt ar ģimeni. Karaliene Kamilla nesen viesojās zemnieku tirdziņā, kur viņu burtiski apbēra ar dāvanām un laba vēlējumiem Keitai. Īpaši karalieni saviļņoja divas meitenes, kuras karalieni sagaidīja ar košiem plakātiem, uz kuriem bija rakstīts: «Nododiet Keitai mūsu mīlestību! » Karaliene pauda, ka Keita ļoti augstu novērtē šos novēlējumus.  Nesen viņa saņēmusi arī aizkustinošu sveicienu no meitenītes Milas Skotijā, kura arī cīnās ar vēzi. Pirms dažiem gadiem Keita tikās ar viņu, lai atbalstītu un stiprinātu viņu smagajā ārstēšanās procesā. Tagad viņa nosūtījusi vēstuli Keitai, kurā pauž, ka princesei jābūt  drosmīga, jo arī Mila tāda ir.  
    Karaliskās ģimenes apskatnieki vēsta, ka tagad Keita ir Nortfolkā, kur viņai blakus ir paši tuvākie: ģimene, vecāki, brālis un māsa. Lai gan Keitas tuvinieki reti parādās preses foto, viņi allaž bijusi klātesoši Keitas dzīvē. Īpaši svarīgi tas ir tagad, kad viņi ļoti nepieciešami arī saviem mazbērniem. 

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē