• Fotokonkurss senioriem: «Pievieno gadiem dzīvi»

    Ziņas senioriem
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aktīvi seniori no visas Latvijas (55+) aicināti piedalīties fotokonkursā «Pievieno gadiem dzīvi» un iesūtīt fotogrāfijas, kas raksturo izpratni par to, kā senioriem izdodas pievienot dzīvi gadiem. Tie var būt foto no nodarbībām, var būt parādīta radošā darbība, laika pavadīšana ar mazbērniem, vingrošana, izbraucieni dabā un daudz kas cits – jo oriģinālāk, jo labāk!

    Fotokonkursa mērķis: veicināt sabiedrības izpratni par senioru dzīves kvalitātes saglabāšanu, beidzot aktīvās darba gaitas; lauzt stereotipus par seniora vietu un lomu sabiedrībā; eidžisma mazināšana; iespēja dalīties ar savas ikdienas interesantajiem mirkļiem, hobijiem, brīvā laika pavadīšanas veidiem.

    Vienu līdz trīs fotoattēlus ar sevi var iesūtīt līdz 15. maijam.

    Pie fotoattēliem jānorāda savs vārds, uzvārds, dzīvesvieta, tālrunis vai e-pasts. Komentāri pie attēliem nav jāpievieno. Fotoattēliem jābūt labā kvalitātē. Fotoattēli jāsūta uz e-pastu: [email protected], WhatsApp uz tālruni 25142370 (Vidusdaugavas NVO centra ofisa tālrunis).

    16. maijā iesūtītos fotoattēlus publicēs Vidusdaugavas NVO centra Facebook lapā, kur par tiem varēs balsot ar like. Desmit visvairāk like saņēmušie tiks noteikti kā uzvarētāji. Visi desmit saņems balvas, par ko konkursa organizētājs paziņos katram personīgi. Noslēdzoties konkursam (31. maijā), labākie un atraktīvākie foto tiks izmantoti ceļojošās izstādes Pievieno gadiem dzīvi izveidei.

    Fotokonkurss izsludināts, pamatojoties uz Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma atbalstīto projektu Trešās paaudzes universitāšu tīkla izveide Latvijā sabiedrības vecākās paaudzes sociālās labklājības un drošības vairošanas interesēs.

     

    Projektu «Ziņas senioriem» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par «Ziņas senioriem» saturu atbild «Žurnāls Santa». 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē