• Atklāj jaunus faktus par traģisko avāriju, kurā dzīvību zaudēja NBS karavīrs

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Latvijas armija
    Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā bojāgājušais bijis profesionālā dienesta karavīrs, aģentūrai LETA apliecināja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera preses virsniece Sandra Brāle.

    Negadījums noticis mācību norises teritorijā. Plašāku informāciju par negadījuma apstākļiem un vietu NBS izmeklēšanas interesēs joprojām nesniedz.

    LETA arhīvs liecina, ka arī agrāk bijuši traģiski satiksmes negadījumi armijā. 2008.gada augustā Ādažos, braucot no Ādažu bāzes uz poligonu, ceļu satiksmes negadījumā iekļuva Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjus pārvadājošā automašīna. Novirzoties no ceļa brauktuves, tā ietriecās kokā. Avārijā cieta desmit karavīri, no kuriem divi vēlāk mira.

    Jau ziņots, ka ceturtdien satiksmes negadījumā gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris karavīrs. Pēc NBS komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta.

    NBS sākta nelaimes gadījuma speciālā izmeklēšana un dienesta izmeklēšana.

    NBS izsaka visdziļāko līdzjūtību karavīra tuviniekiem, draugiem un dienesta biedriem. Karavīra ģimene ir informēta par notikušo. Bruņotie spēki sniedzot visu nepieciešamo atbalstu mirušā karavīra tuviniekiem, tostarp arī psiholoģisko un garīgo atbalstu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē