• Pārsteigums rokmūzikas faniem. Festivālā Laba Daba izziņoti nākamie mākslinieki

    Festivāli
    Estere Jansone
    16. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    No 12. līdz 14. jūlijam notiekošais mūzikas un mākslas festivāls «Laba Daba» turpina kuplināt muzikālo programmu – tā pilnveidojas ar kora, postfoka, folka, roka, perkusiju, joku, dzejas un mūzikas saspēles noskaņām.

    Uz festivāla mūzikas skatuvēm papildus jau izziņotajiem māksliniekiem kāps arī postfolka apvienības Jauno Jāņu orķestris un Zāle,  turbofolka vienība Oranžās brīvdienas, perkusionisti Zemedunn, folkloras apvienība Ogas, rokgrupas Krāsa, Lapsene un Vecās mājas, Latvijas Universitātes koris Dziedonis, dzejas un mūzikas saspēles duets Marija Luīze Meļķe un Edgars Rubenis, kā arī Ufo ar muzikālu stāvizrādi.

    Jau ziņots, ka 2024.gada galvenie festivāla viesi būs GusGus no Islandes. Festivālā uzstāsies arī Dzeltenie pastnieki, Laika suns, Jakob Noiman Band, Inokentijs Mārpls, Baložu pilni pagalmi, Elizabete Balčus, Voiceks Voiska, All Day Long, Nostra, Depustūtes, Mungo’s Hi Fi no Lielbritānijas, Abeneko & The Positive Mind no Tanzānijas, pakistāņu duets Ashraf Sharif Khan & Viktor Marek un BaWN no Ukrainas.

    Programma tiks papildināta, gan ar skatuves mākslas, kino, amatniecības un plašu aktivitāšu programmu dažāda vecuma grupām. 

    Mūzikas un mākslas festivāls Laba Daba jau trīspadsmito reizi norisināsies LU atpūtas kompleksā Ratnieki Līgatnes pagastā, šoreiz – no 12. līdz 14. jūlijam. Biļetes uz festivālu pieejamas labadaba.lv un ticketshop.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē